Szymon93
Wysłany: Sob Mar 12, 2016 12:00 Witajcie
Cześć wszystkim ! Mam na imię Szymon i jestem z okolic Poznania. Jestem zielony w temacie i dopiero zaczynam swoją przygodę z motocyklami. To, że NTV-ka ma być moim pierwszym moto jest już postanowione. Mam nadzieję, że przyniesie mi mnóstwo frajdy z jazdy i wiele wspomnień
Nie chciałem na początku zasypywać forum postami, więc zapytam tutaj: czy znacie może jakieś maszyny szukające nowego domu? bo jednak jazda na NTV-ce kumpla to nie to samo co własna maszyna.
Jeżeli admin stwierdzi, że to jednak dział "szukam motocykla" powinien być odpowiednim miejscem na to pytanie to proszę nie gryźć, od razu edytuje post i przeniosę we właściwe miejsce
Siema załóż temat w "szukam motocykla", post będzie bardziej widoczny. Ew poszukaj sam i wrzuć linka to Ci ktoś oceni czy ze zdjęć coś można wywnioskować
załóż temat w "szukam motocykla", post będzie bardziej widoczny. Ew poszukaj sam i wrzuć linka to Ci ktoś oceni czy ze zdjęć coś można wywnioskować
Jestem z okolic Wolsztyna więc w razie czego chętnie pomogę!
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum