Witam jestem Albert. Niedawno staĹem siÄ mam nadziejÄ szczÄĹliwym posiadaczem ntv-ki. StaĹÄ nie uĹźywana przez 2 lata, wiÄc czeka mnie trochÄ pracy. BÄdÄ wdziÄczny za kaĹźdÄ pomoc. WczeĹniej jeĹşdziĹem szadoĹkÄ vt500 prze 2 sezony, choÄ minÄĹo mi juĹź 36 wiosen, to dopiero poznaje ten wspaniaĹy Ĺwiat motoryzacji.
Na budziku 72 tyĹ. MyĹlaĹem by zaczÄ Ä od regulacji zaworĂłw i czyszczeniu i synchronizacji gaĹşnikĂłw. Oponki jeszcze ok lagi nie cieknÄ . Przymierzam siÄ jeszcze do przemalowania na biaĹo, a moĹźe na koĹÄ sĹoniowÄ .
Pomógł: 2 razy Wiek: 60 Dołączył: 21 Sie 2014 Posty: 57 Skąd: Pietrzykowice,Żywiec
Wysłany: Sob Lut 06, 2016 10:13
Witaj,skoro zamierzasz poĹwiÄciÄ trochÄ czasu na serwisowe sprawy jak regulacja zaworĂłw to sprawdĹź wskaĹźniki zuĹźycia ĹaĹcuszkĂłw rozrzÄ du bo przy okazji zdjÄcia pokryw zaworowych nic nie kosztuje.Po za tym radziĹ bym zainwestowaÄ w przedni bĹotnik,szkoda zachlapaÄ caĹy silnik a przede wszystkim chĹodnice.
Pozdrawiam.
Witaj Oponki radzÄ sprawdziÄ z ktĂłrego roku, bo to Ĺźe Ĺadnie wyglÄ dajÄ nie zapewni Ci odpowiedniej przyczepnoĹci, tym bardziej Ĺźe moto staĹo 2 lata wiÄc opony pewnie siÄ odksztaĹciĹy trochÄ
Przedni bĹotnik jest ale jak robiĹem fotki to juĹź go do malowani zdjÄ Ĺem. Obecnie jest wyczyszczony, zapodkĹadowany i czeka na lakiernika, ale chcÄ dac wszystko razem, Ĺźeby potem nie byĹo róşnic w kolorach. DziÄki za rady. MaĹymi kroczkami do przodu, za tydzieĹ mechanik bÄdzie rozbieraĹ silnik, to zobaczymy w jakiej jest kondycji i ile mnie to wyjdzie. Na razie najwaĹźniejsze, Ĺźeby byl sprawny technicznie, kosmetyka musi poczekaÄ.
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum