Pomógł: 20 razy Wiek: 34 Dołączył: 08 Cze 2015 Posty: 773 Skąd: Warszawa / Siedlce
Wysłany: Pią Lut 05, 2016 16:04
Kobrzak napisał/a:
To chyba tylko ja jakiś taki dziwny bo nie widzę jakoś devili przerabiać pod siebie.. W sumie co tu przerabiać potem nikt nie kupi "bo nie orginalne malowanie, na pewno miał dzwona"
Naklejki "gietei" "emtrzy", ""PJONIER"" napędzą kupców i podniosą wartość
Eee tam. Ja lubię mieć coś niekonwencjonalnego. Czy wszystkie moto musza wyglądać tak samo ? Na zlocie łatwiej znaleźć, przykuwa wzrok, customy żadziej kradną bo problem ze sprzedażą ( chyba, że na części). Poza tym satysfakcja z posiadanoa czegoś unikalnego. W tym wypadku wszystko jest zrobione folią więc nie ma problema z "odcustomizowaniem".
Pomógł: 15 razy Wiek: 56 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1782 Skąd: Tarnów
Wysłany: Pią Lut 05, 2016 18:17
Panowie , każdy ma to co lubi
W trakcie zakupów przymierzyłem się do CBF 600 /większa owiewka i kuferek oryginalny Hondy pod kolor/ moto fajne,nie wytyrane, tylko gumy do wymiany. Przejechałem się tym i co? A no po prostu nuda, nuda, nuda. Jakby to miało silnik elektryczny, co prawda bardzo mocny, ale bez charakteru. Moto prowadziło się inyuicyjnie, samo jedzie i samo skręca kiedy sobie tego życzę. Ale kużwa, bez charakteru
Za to Fazer to inna historia. Oczywiście wersja N, bo dla mnie o niebo ładniejszy a poza tym w plastikach mi nie do twarzy
Faktem jest, że pęd powietrza urywa łeb przy samej d....e. Dlatego opylę pług /który mi szpeci moto, a zapodam sobie owiewkę, aby się za nią chować, gdy zachce mi się pogonić kucyki
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
Gratuluję zakupu !! " Będzie pan zadowolony.."
Maszynka stworzona do uprawiania frajdy w czystej postaci .
Owiewka generalnie psuje wygląd łobuza ale na dłuższą trqsę nieodzowna. Wybór moto świetny. CBF600 to inna klasa motocykla. Faktycznie na nim można usnąć Natomiast CBF 1000 to juź poważna zabawka.
Pomógł: 23 razy Wiek: 46 Dołączył: 15 Gru 2010 Posty: 1437 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob Lut 06, 2016 20:05
Z customem to trochę jak z tatuażem. Jedni robią, bo chcą i im to spać po nocach nie daje, inni wzdrygują się na samą myśl. Poziom trudności też zbliżony. Jedno i drugie łatwo spieprzyć, a trudno zrobić dobrze. FZ ma bliżej do Horneta, niż CBF. Grunt, żeby dawał frajdę. Gratulacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 56 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1782 Skąd: Tarnów
Wysłany: Sob Lut 06, 2016 20:18
Jak nie będzie dawał "frajdy" albo się znudzi to znów przyjdzie "czas na zmiany"
Na razie czeka mnie posprawdzanie podzespołów, płyny etc, a potem badanie techniczne, papiery i rejestracja. Nie będę się bardzo śpieszył, bo jak wytoczę go z ciepłego zimowego garażu to już pozostanie w letnim aż do zimy.
Zmieniając kiedyś NTV na Beemkę musiałem się przyzwyczaić do łańcucha, ale w beemce była chociaż "centralka". W Fazerze jest tylko "kosa" , biorę się za zrobienie stojaka. Spawarka i szlifierka w ruch
pozdrawiam
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
biorę się za zrobienie stojaka. Spawarka i szlifierka w ruch
Radość tworzenia!
Gratuluję zakupu i życzę szerokości!
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
Eee tam. Ja lubię mieć coś niekonwencjonalnego. Czy wszystkie moto musza wyglądać tak samo ? Na zlocie łatwiej znaleźć, przykuwa wzrok, customy żadziej kradną bo problem ze sprzedażą ( chyba, że na części). Poza tym satysfakcja z posiadanoa czegoś unikalnego. W tym wypadku wszystko jest zrobione folią więc nie ma problema z "odcustomizowaniem".
Bardzo ciekawy projekt. Fazi wygląda fajnie, nawet bardzo fajnie. A Twoja Devi trafiła raczej w dobre ręce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum