Forum Honda NTV

Ogólne - prosba o instrkcje ogolne nt650

rajmund - Wto Paź 27, 2015 15:26
: Temat postu: prosba o instrkcje ogolne nt650
prosba o instrkcje ogolne nt650
GhoustDragon - Wto Paź 27, 2015 16:38
: Temat postu: Re: prosba o instrkcje ogolne nt650
rajmund napisał/a:
prosba o instrkcje ogolne nt650

Najbardziej ogólna instrukcja jaka mi przychodzi do głowy to... siadać i jeździć... :roll:
Kobrzak - Wto Paź 27, 2015 17:50
:
rajmund,a tak bardziej szczegółowo to o co chodzi? Bo Ghoustdragon napisał najlepszą ogólną jaką można :) a na forum jest co i jak kiedy robić, poszukaj :)
izywec - Wto Paź 27, 2015 19:55
:
Przecież najłatwiej "na Lenia"!!! Mam szukać po tak rozległym portalu (tysiące tematów) - niech to zrobią za mnie inni i podazą mnie to co potrzebuję "na talerzu". Przecież nie lubię czytać!
rajmund - Wto Paź 27, 2015 20:02
: Temat postu: super dzieki koledzy
super dzieki koledzy jak tak macie odpowiadac Co niektorzy no to super jak ogolna to ogolna np. gdzie jest wlew plynu wyrownawczego hlodnicy itp itd dzieki nie bede dalej pisal a forumowiczom ktorzy nie chca pomoc to niech nie rozpisuja pierdol typu na tacy podziekowal
ADNAW - Wto Paź 27, 2015 20:52
:
Się kolega nie unosi w devilce masz pod lewym boczkiem -łatwiej to tym czarnym ,jeszcze łatwiej to tym na śrubkę rozkręcanym lub wpinanym,prościej to zamknięty jest najczęściej czarną gumą. :lol:
radzieckii - Wto Paź 27, 2015 22:03
:
Jakie pytanie taka odpowiedź. Jest masa informacji na forum. Wystarczy wpisać wybrane hasło w wyszukiwarkę. Zrobiłeś to przed założeniem tego wątku? Jeśli nie, to pretensje są co najmniej nie na miejscu.
Sam jesteś sobie winien, bo tytuł wątku jest precyzyjny jak układ kierowniczy w Ikarusie ;-)
Kobrzak - Wto Paź 27, 2015 23:29
:
Po takim pytaniu to się nie domyśliłem, że chodzi o zbiornik wyrównawczy :cry: Wybaczcie :D

A Ghoustdragon tego raczej zgryźliwie nie napisał :P

No i takich pytań może być tysiące, dla jednego ogólna to jak odpalić, dla drugiego jak zdjąć wał :mrgreen:
izywec - Sro Paź 28, 2015 00:24
:
rajmund, Obrażać się potrafisz!!! Pisać nie bardzo bo nie "hłodnica" tylko nieco inaczej.
Wystarczyło wpisać u "Wujka Google" : "instrukcja obsługi honda NTV 650" a tam znalazł byś np.: http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1834953.html
i wiele innych linków.
Ja osobiście nie przepadam za ludźmi leniwymi - taki już jestem i pozostanę - za późno aby sie zmienić.
rajmund - Sro Paź 28, 2015 15:53
: Temat postu: kolego izywec
kolego izywec sam piszesz z błędami a smiać się można z każdego nie lubię głupich odpowiedzi bo nie ma głupich pytań a jak masz odpowiadać głupio to lepiej wcale.[/list]
RedGuy - Sro Paź 28, 2015 21:59
: Temat postu: Re: super dzieki koledzy
[quote="rajmund"]super dzieki koledzy jak tak macie odpowiadac Co niektorzy no to super jak ogolna to ogolna np. gdzie jest wlew plynu wyrownawczego hlodnicy itp itd dzieki nie bede dalej pisal a forumowiczom ktorzy nie chca pomoc to niech nie rozpisuja pierdol typu na tacy podziekowal[/quote
Tu się nie ma co unosić, jeśli czegoś nie wiesz jest zakładka "szulaj" na górze strony. Wpisujesz i przeglądasz forum, jeśli nie możesz znaleźć informacji to pytasz. Tylko z sensem i konkretnie a nie "instrukcje ogólne".
GhoustDragon - Czw Paź 29, 2015 05:35
:
Panowie nie ma sensu karmić Trolla, a jak widać kolega z gatunku tych co to wszystkie rozumy pozjadali i wyżej dupy nie podskoczy(wolno mi się śmiać z kogo chce)...

P.S.
Tak powinno być zadane pytanie aby uzyskać konkretną odpowiedź

http://hondantv.pl/forum/viewtopic.php?t=6861
SławekK - Czw Paź 29, 2015 06:05
:
rajmund koledzy tak z sympatii ;-) Poklikasz dłużej i się przyzwyczaisz :-)
Skocz do działu Łaczmy się, jest tam linkownia, może znajdziesz coś dla siebie ;-) pozdrawiam :wink:
rajmund - Czw Paź 29, 2015 07:47
: Temat postu: dziekuje koledzy
to moj ostatni wpis na tym forum powiem szczerze nie lubie pyskatych zarozumialych snobow (nie wszystkich ) myslalem ze znajde tu pomoc ale znalazlem kpine, powodzenia nie dla mnie taka forma konwersacji
radzieckii - Czw Paź 29, 2015 08:13
:
Trzymamy za słowo. Pa! Pa!
SławekK - Czw Paź 29, 2015 09:16
:
No i się kolega obruszył :sad:
Każdy znajduje to czego szuka. Trochę dystansu! Pozdrawiam
GhoustDragon - Czw Paź 29, 2015 09:25
:
Oj oj... Obraziło się dziecko...
DorDaw - Czw Paź 29, 2015 19:24
:
Cytat:
to moj ostatni wpis na tym forum powiem szczerze nie lubie pyskatych zarozumialych snobow (nie wszystkich ) myslalem ze znajde tu pomoc ale znalazlem kpine, powodzenia nie dla mnie taka forma konwersacji

Rajmund - możes sam być ,heklować, sztrykować i szyć ; ale niy śmysz dupczyć , synek z Bytonia niy może tak beblać , ślidrać sie , trza było inaksze pytanie dować :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
owsik - Pią Paź 30, 2015 07:42
:
Tu masz temat z wszystkimi możliwymi instrukcjami/serwisówkami: http://hondantv.pl/forum/viewtopic.php?t=4503

A co do tego, że nie ma głupich pytań, a są tylko głupie odpowiedzi to czy stanę na szynach i złapię się trakcji to pojadę jak tramwaj?
ADNAW - Pią Paź 30, 2015 08:48
:
Myślę że ludzi którzy obrażają sie za byle co nie potrzeba nam na forum .To my tworzymy klimat i ja się tutaj nie spotkałam ż żadnym chamstwem czy docinkami.Tak to jest niestety gdy zamiast pisać rzeczowo i się nie stawiać bijesz nie potrzebnie pianę.Nie to nie nikt tu nikogo na silę nie trzyma,
sgtcop13 - Pią Paź 30, 2015 11:02
:
Komu w drogę - temu...kopa :mrgreen:

Kurde, jakoś mi nie smuto po "stracie" forumowicza :wink:
Kobrzak - Sob Paź 31, 2015 19:23
:
Ciekawy temat się zrobił, nie powiem... :D
Toma311 - Sob Paź 31, 2015 22:31
:
Kobrzak napisał/a:
Ciekawy temat się zrobił, nie powiem... :D

Istotnie lecz i zawodnik dobry był. :mrgreen:
Znam pewne lokalne forum motocyklowe, gdzie nikt nie złamałby się dając -przy takiej postawie "forumowicza"- jakikolwiek pożyteczny link. Raczej takie jajcarskie - jeśli w ogóle. Tam chłopaki i dziewczęta "jadą po delikwentach" aż pirze lata po monitorku. :mrgreen:
oldmotory - Nie Lis 01, 2015 09:27
:
Witam w wątku "Pożegnalnia"
Przeczytałem wszystkie posty "naszego kolegi" Rajmunda.

Jestem bardzo dumny że jestem członkiem tak wyrozumiałego forum!
Każdy z Was próbował mu pomóc, a ten ..... i tak swoje!
Mam nadzieję że Rajmund poczuje się pożegnany dyplomatycznie.

"dyplomata - ktoś, kto potrafi powiedzieć ci "spieprzaj", w takie sposób, że czujesz narastające podniecenie przed zbliżającą się podróżą "

Pozdrawiam!
roninjacek - Sob Lut 06, 2016 10:43
:
Jeżeli jeszcze cię interesują serwisowe sprawy to jest chyba najlepsze co prawda nie od Deville ale można ogarnąć bez problemu, jeżeli coś nie kumasz wystarcza tłumacz Google.
http://hell.pl/leslie/Boo...ce%20Manual.pdf

login i hasło: motonita

Pozdrawiam.