Jak w temacie. Witam wszystkich. Pozwalam sobie doĹÄ czyÄ do tego grona. Moja Honda to praktycznie moje pierwsze Moto. Kupiona trochÄ pod wpĹywem emocji, ale wczeĹniej obejrzaĹem parÄ innych.W zamieszchĹych czasach jeĹşdziĹem na starej WSK, ale od tamtej pory minÄĹo lat 30 i parÄ. Zaczynam praktycznie od zera. Moto juĹź po przeglÄ dzie. Wczoraj przywiozĹem koĹa po wymianie opon. Przy okazji wymieniÄ klocki tyĹ bo juĹź cienkie. W weekend chyba bÄdzie pierwszÄ przejaĹźdĹźka bez stresu, lub na maĹym -jeszcze trochÄ kiepsko z koordynacja koĹczyn. Ĺťyczcie mi....niech mi ktoĹ podpowie czego Ĺźyczy siÄ motocykliĹcie
PodÄ Ĺźasz drogÄ , ktĂłrÄ szĹo wielu z nas: zajawka w mĹodoĹci na simsonach, WSKach, jawach czy innych CZtach i powrĂłt po latach, jak juĹź trochÄ spokoju w Ĺźyciu osobisto - zawodowym
Ja wrĂłciĹem w zeszĹym roku i jest git. Bez spiny, bez presji, dla samej przyjemnoĹci. Frajdy z jazdy ĹźyczÄ!
Bezpiecznej jazdy, spokoju na pierwszych kilometrach, zakrÄtach, twardego podĹoĹźa przy parkowaniu. ĹwiÄtokrzyskie jest piÄkne, wiÄc pewnie moto sobie pojeĹşdzie najpierw po "okolicy". LwG z mazowieckiego
Witaj! Po wielu latach ujeĹźdĹźania ruskami, postanowiĹem kupiÄ sobie motocykl odpalany guzikiem
ChoÄ mam kilka motocykli to od 8 lat Deauville 650 jest wciÄ Ĺź moim gĹĂłwnym i ulubionym sprzÄtem.
Powodzenia i ... LWG!
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum