Wysłany: Nie Cze 07, 2020 13:23 Pomoc dla Pana Erwina .
Panowie wiem Ĺźe latamy wspĂłĹczesnymi maszynami i wielu z nas nie po drodze do starych rupieci .
Jednak mam nadziejÄ Ĺźe choÄ czÄĹÄ z nas kocha takĹźe motocykle historyczne , kilka dni temu spĹonÄĹa kolekcja Pana Erwina Gorczycy i myĹlÄ Ĺźe naleĹźy pomĂłc .
Sam wiele lat temu macaĹem na zlocie jego SokoĹa 1000 no dobra patrzyĹem tylko by w niczym nie uroniÄ tej piÄknej maszynie z niekĹamanÄ zĹoĹciÄ patrzyĹem jak jakiĹ gnojek wdrapaĹ siÄ na siodeĹko kierowcy i mandrowaĹ manetkami i nagle krzyczy do swojego rĂłwieĹnika Ty pacz on ma dwa gazy Tu link do artykuĹu w ĹM.
A dzisiaj jeĹşdziĹem po tych drogach, ktĂłre widaÄ na filmie z Harleyem. Nawet wdrapaĹem siÄ na widoczny przez chwilÄ zamek Kamieniec. SĹyszaĹem o zbiorach Erwina Gorczycy, ktĂłre byĹy prezentowane w ĹM. Kto by przypuszczaĹ , Ĺźe tak szybko moĹźna straciÄ tyle cennych motocykli. Na pewno warto pomĂłc, aby choÄ czÄĹÄ kolekcji mogĹa wrĂłciÄ do Ĺźycia i cieszyÄ nasze zmysĹy.
_________________ Prędkość wcale nie zabija, robi to nagłe zatrzymanie.
Pomógł: 14 razy Wiek: 62 Dołączył: 24 Mar 2018 Posty: 1784 Skąd: WPR Mazowsze
Wysłany: Nie Cze 07, 2020 23:47
Bardzo przykra sprawa. Ja juĹź wczeĹniej gdzieĹ o tym wypadku czytaĹem.
No, szkoda maszyn i czĹowieka.
JeĹźeli jakoĹ bÄdÄ mĂłgĹ pomĂłc, to pomogÄ. Na razie niestety nie nawalÄ, bo sam walczÄ z kryzysem.
_________________ Pozdrawiam Sławek CIOK
„poznaj swój kraj, ojczyźnie służ” - Mazowsze jest piękne, otwórz oczy. Karawanierzy Mazowieccy - sekcja moto
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum