Panowie , przy prĂłbie wejĹcia na forum dostaje wiadomoĹÄ Ĺźe poĹÄ czenie nie jest bezpieczne etc.
Czego to wina i o co kaman , coĹ wiÄcej napiszÄ z PC.
Trzeba siÄ skontaktowaÄ z kimĹ wĹadnym trzeba pewnie opĹaciÄ server czy domenÄ , kurde nie znam siÄ .
Z doĹwadczenia klanowego wiem tylko Ĺźe fora czy komunikatory TS3 nie funkcjonujÄ za darmo .
MĂłwiÄ c po chĹopsku trzeba naruchaÄ kontakt z kimĹ kto to opĹacaĹ zebraÄ hajs i oplaciÄ .
Sorry moĹźe to tylko bĹahostka i nie mam racji , to cofam to co powiedziaĹem.
Pomógł: 14 razy Wiek: 62 Dołączył: 24 Mar 2018 Posty: 1785 Skąd: WPR Mazowsze
Wysłany: Nie Sty 05, 2020 13:36
Emhyrion napisał/a:
Ale odkÄ d pojawiĹy siÄ problemy w pasku chrome mam info o tym, Ĺźe strona jest niezabezpieczona.
No niestety, nowe uaktualnienia przeglÄ darek spowodowaĹy, Ĺźe wywala bĹÄ d. Jak dokĹadniej zgĹÄbiÄ problem to siÄ okaĹźe, Ĺźe na stronie forum sÄ niezabezpieczone treĹci i dlatego ta kĹĂłdeczka u gĂłry jest na şóĹto. Ale Admin Kermadeck to poprawi i bÄdzie po kĹopocie. OczywiĹcie jak zejdzie na ziemiÄ.
_________________ Pozdrawiam Sławek CIOK
„poznaj swój kraj, ojczyźnie służ” - Mazowsze jest piękne, otwórz oczy. Karawanierzy Mazowieccy - sekcja moto
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum