zajacdwabepe
Wysłany: Czw Cze 27, 2019 22:11 Niemiec płakał jak sprzedawał :D
Cześć Wszystkim,
Pierwszym motocyklem jaki chciałem mieć była Honda Shadow, ale po kilku dyskusjach odnośnie komfortu i przyjemności jazdy na dłuższych trasach wybrałem Deauville
No i mam, pięknie utrzymaną 650-kę z 2001 roku z poszerzanymi kuframi
Pierwsza dłuższa trasa już za mną, a teraz będę się szykował na dalsze wyprawy
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
zajacdwabepe
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
Co ciekawe, ja też nia mając jeszcze motocykla, oraz nawet i prawka - bardzo mocno myślałem o Honda Shadow. Tym bardziej, że takową miał mój kuzyn.
Kiedy nasz dawny forumowy kolega - Derry sprzedawał swoje motocykle (w tym właśnie moją obecną Devilkę) oraz Hondę Shadov 1100 - to myślałem o jednej z nich. Właściciel namówił mnie na Devilkę - i nie żałuję ani jednej chwili na niej spędzonej. I już nie myślę o powrocie do jakiegokolwiek Choppera
A do poszerzanych kufrów polecam dedykowane torby - robią niesamowitą robotę (nie wiem jak przez tych kilka sezonów mogłem się bez nich obejść)
_________________ Rover, wanderer
Nomad, vagabond
Call me what you will
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum