A może nie profanacja, tylko przystosowanie motocykla do pewnej niepełnosprawności? Gdybym ja nagle nie mógł utrzymać się na jednym śladzie, na pewno podjął bym próbę, aby motocykl dalej mnie woził.
_________________ "Dzieci należy trzymać z dala od Internetu. Od dzieci Internet głupieje..."
Pomógł: 24 razy Wiek: 84 Dołączył: 20 Sie 2013 Posty: 898 Skąd: Gm. wiej. Kołobrzeg
Wysłany: Nie Cze 07, 2015 10:30
Scotty_,
Też uważam, że przystosowanie choćby dlatego iż wspomina o chorobie. Jednak może chciał dorównać Putinowi!
_________________ Pozdrowienia dla czytających! Izydor W.
Był Junak M10 z 1964 od 1978.
Teraz /08.2013/ Honda NTV RC 33P
Od września 2023 Rower i "Puszka"
Widzę ,że niektórym kolegom spodobał się ten wynalazek.
Niewątpliwie jest to jakaś ciekawostka techniczna , ale jak dla mnie to paskudztwo .
Jak byłem mały to nawet trzykołowa Balbinka budziła moją odrazę. Teraz tez wynalazki typu harley servi car czy HONDA GL1800 TRIKE albo uchowaj CAN AM wywołują u mnie "Fszczons"
Może to drogie modne i wygodne ale nie dla mnie.
Wyjątkiem jest motor z koszem ale to w końcu 3 osie.
Jednak nie ma co się wgryzać w gusta żeby potem nie wgryzać się sobie wzajemnie w szyje.
Jeden lubi to drugi tamto . Najważniejsze żeby móc spokojnie o tym pogadać
Pomógł: 24 razy Wiek: 84 Dołączył: 20 Sie 2013 Posty: 898 Skąd: Gm. wiej. Kołobrzeg
Wysłany: Wto Cze 09, 2015 17:29
GhoustDragon napisał/a:
oldmotory napisał/a:
...Wyjątkiem jest motor z koszem ale to w końcu 3 osie...
Yyy... że co
No przecież są trzy koła tzn. motocykl + kosz a każde koło ma niezaprzeczalnie oś.
_________________ Pozdrowienia dla czytających! Izydor W.
Był Junak M10 z 1964 od 1978.
Teraz /08.2013/ Honda NTV RC 33P
Od września 2023 Rower i "Puszka"
GhoustDragon, bo dwuosiowe i dwuśladowe to są puszki, a dwuosiowe trzyśladowe nie powinny istnieć
Co innego trzyosiowe a dwuśladowe...
Chyba nie pomyliłem się w matematyce, nie?
[ Dodano: Wto Cze 09, 2015 21:15 ]
Można by wysnuć twierdzenie matematyczne, że jeżeli liczba śladów - liczba osi >= 0 to takie pojazdy nie powinny istnieć.
Jeżeli liczba śladów - liczba osi < 0, to wszystko w porządku
Jakiś dzisiaj zmęczony jestem i głupie myślenie mi się włączyło. Jutro pewnie będę to chciał usunąć...
A tak na poważnie, to bardziej wolałbym wózek boczny niż trajkę, ale trajką bym nie pogardził.
_________________ "Dzieci należy trzymać z dala od Internetu. Od dzieci Internet głupieje..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum