witam.zakupilem honde ntv z niemiec 2009 rok motorek piekny wizualnie problem pojawia sie bo slysze stukanie na centralnej po wbiciu biegu,mialem 650 i tego nie bylo.nawet gdy wcisne hamulec nic to nie zmienia czy macie jakies propozycje od czego zaczac?
Jak dasz na centralkę, to odciążasz cały układ napędowy
A wtedy masz duże luzy na przekładni i objawia się to właśnie stukaniem. Jeżeli na luzie ale na normalnie postawionym moto nic nie nawala, to się nie przejmuj
Na początek znajomości zapraszam do powitalni.
Są już wątki na naszym forum dotyczące podobnych problemów.
Gdzieś słyszałem, że w 700 czasem tak bywa.
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
byc może jest tak jak mowisz Piotrek.kurcze kupilem moto zimą w minus 10 i przejechalem sie tylko kawalek dla tego moje obawy tym bardziej ze w czesniejszej 650 tego nie bylo.coz czekam jak beda plusowe temperatury i sie przejade bo soc mi nie pasuje bo stuki slysze na przekladni z przodu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum