Wysłany: Sro Maj 23, 2018 18:55 pomocy!!! poszukuję membranę gaźnika do hondy devi 2002 :(
cześć wszystkim
orientuje się ktoś gdzie? / kto mógłby mieć? / jak zdobyć? membranę do gaźnika do hondy deauville 650 model 2002 (chociaż nie wiem czy rok ma w tym przypadku jakieś znaczenie). Taka nieprzyjemna sprawa wyszła dzisiaj podczas kiedy robiłem serwis swojej devilce, patrzę a tam popękana... nigdzie nie mogę znaleźć tej cześci...
Ps. jestem nowy i nie wiem gdzie na forum wrzucić taki temat żeby było ok i jakiś odzew
Miałem na myśli że w Polsce na miejscu chyba jedyna
A może ktoś orientuje się czy ktoś posiada całe sprawne gaźniki do zaoferowania?
W Polsce też nie jedyna - patrz mój post wyżej (ASO).
Tak ja się orientuję - allegro, OLX itd. Tylko czy takie "całe sprawne" na pewno będą miały dobre membrany... Śmiem wątpić.
Moim zdaniem kombinujesz jak koń pod górę... Niestety szkłem dupy nie wytrzesz i jest to jeden z tych wydatków które trzeba wziąć na klatę, ale za prawdę powiadam Ci zwraca się.
_________________ Na mechanice się nie znam, ale chociaż po doradzam.
Śmiem twierdzić że panowie nie macie racji... Jednak internet to nie wszystko, wystarczyło poświęcić dwa dni na telefony i udało się znaleźć gaźniki w dobrej cenie na dawce z miękkimi ładnymi membranami. Wystarczyło przełożyć całość zarazem z przepustnicami
Dzięki za pomoc i informacje
Śmiem twierdzić że panowie nie macie racji... Jednak internet to nie wszystko, wystarczyło poświęcić dwa dni na telefony i udało się znaleźć gaźniki w dobrej cenie na dawce z miękkimi ładnymi membranami. Wystarczyło przełożyć całość zarazem z przepustnicami
Pozdrawiam
No to życzę powodzenia i oby Ci ta "miękka gumką" w trasie nie strzeliła
_________________ Na mechanice się nie znam, ale chociaż po doradzam.
Pomógł: 14 razy Wiek: 61 Dołączył: 24 Mar 2018 Posty: 1723 Skąd: WPR Mazowsze
Wysłany: Pią Maj 25, 2018 18:41
maccko napisał/a:
Pozdrawiam
Jeszcze raz się udało. Tak zmobilizować Kolegę, że sam znalazł i rozwiązał problem.
Siła forum.
_________________ Pozdrawiam Sławek Ciok
„poznaj swój kraj, ojczyźnie służ” - Mazowsze jest piękne, otwórz oczy. Karawanierzy Mazowieccy - sekcja moto
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum