CzeĹÄ,
przymierzam siÄ do nabycia NT700. Obecnie latam ApriliÄ Pegaso 650 Cube ale marzy mi siÄ bardziej turystyczne moto i wybĂłr padĹ na NT700.
A Ĺźe lepiej uczyÄ siÄ na cudzych bĹÄdach, to zanim kupiÄ, sprĂłbujÄ siÄ czegoĹ wiÄcej od bardziej doĹwiadczonych w materii NT700 dowiedzieÄ
Pomógł: 6 razy Dołączył: 28 Sie 2016 Posty: 331 Skąd: Gdańsk
Wysłany: Pon Kwi 16, 2018 21:30
ZrobiĹem DulkÄ 24 tys.km. w 20 miesiÄcy.
Po za tym, Ĺźe przesiadĹem siÄ z maxi skutera i nie potrafiÄ jeszcze po cichemu zmieniaÄ biegĂłw,
to z wad Dovilki zauwaĹźyĹem, Ĺźe :
brak jest 6-tki.
trochÄ Ĺşle zaprojektowany reflektor mijania
ma awersjÄ na jazdÄ za TIRem - trochÄ buja na boki w powietrznym Ĺladzie (ale kto jeĹşdzi za TIRem...)
gdziekolwiek chcesz dostaÄ siÄ do wnÄtrznoĹci, jest duĹźo rozbierania.
Zalety? caĹa Dovilka jest jednÄ wielkÄ jeĹźdĹźÄ cÄ zaletÄ .
BezobsĹugowy kardan
okresy miÄdzy obsĹugowe - 12 tys.km
niskie spalanie i fajne przyĹpieszenie
wygodny dla kierownika i plecaczka
piÄknie brzmi i piÄknie wyglÄ da.
moje zapiski tankowaĹ:
https://www.motostat.pl/m...id/82707/page/2
A moĹźe jestem tylko Ĺlepo zakochany?
CzeĹÄ! Dobre podejĹcie! Mniejsze szanse na minÄ!
JeĹli chodzi o moto to kaĹźde ktĂłre siÄ chce kupiÄ i w koĹcu siÄ je ma - to zawsze cieszy.
Udanych poszukiwaĹ i sezonu!
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 65 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1935 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Sro Kwi 18, 2018 16:06
CzeĹÄ.
_________________ ST 1300 2011
ST 1300 2006
Devcia 2002
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum