Mam na imiÄ Andrzej Jestem ze Zlotowa koĹo PiĹy .KupiĹem ( juĹź nie wiem ktĂłry z kolei motor w moim Ĺźyciu ) tym razem jest to 2 Honda ( pierwszÄ byĹa Varadero , ale 125 ccm) byĹy teĹź miÄdzy innymi takie moto jak Suzuki DL650 , Yamaha XJ 550, 600,SHL ,WSK ,GAZELA ,KOMARY W RóŝNYCH WERSJACH ,ale ostatnim moto ktĂłre sprzedaĹem 2miesiÄ ce temu byĹo BMW R 1150 RT Z 2004 r. 2 Tygodnie temu kupiĹem Deauville 650 z 1999r z autentycznym przebiegiem 29000 km ( motor ktĂłry od czasu sprowadzenia 2007 r do RP staĹ do ubiegĹego roku nie tkniÄty )Wypada siÄ jako uĹźytkownik przywitaÄ wiÄc od tego zaczynam Pozdrawiam Wszystkich i do zobaczenia na zlotach oraz na drodze.
Pomógł: 4 razy Wiek: 49 Dołączył: 08 Lut 2017 Posty: 536 Skąd: powiat poznański
Wysłany: Sro Paź 18, 2017 23:34
CzeĹÄ. Fajnie, ze wreszcie ktoĹ z Wielkopolski doĹÄ czyĹ. CzÄsto siÄ puszczam motongiem w okolice Margonina, Czarnkowa, wiÄc moĹźe siÄ spotkamy.
Witaj na forum
_________________ You meet the nicest people on a Honda
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
Dlem zrobiĹem trochÄ kilometrĂłw wiÄc mogÄ powiedzieÄ Ĺźe byĹ trochÄ sztywniejszy z przodu ( na plus dla Dla oraz to Ĺźe nie wiedziaĹem co to ssanie w przeciwieĹstwie do hondy ktĂłra jak zimna to siÄ trochÄ przydĹawia, ale to dopiero kilkanaĹcie kilometrĂłw ( zima )- moĹźe do gaĹşnikĂłw muszÄ przed sezonem zajrzeÄ .OgĂłlnie Dl wjechaĹ mi wszÄdzie.Ale hondÄ nie planujÄ z asfaltĂłw zjeĹźdĹźaÄ .ZostaĹy pieniÄ dze w portfelu i jest teĹź Ĺadny motor ktĂłry na moje 2000 km rocznie z pewnoĹciÄ wystarczy.ZaczoĹem od wymiany tlumika z nowszego modelu - chyba zmiana na plus co ?
praktycznie brzmienie bez zmian. Za kilka tygodni pokaĹźÄ kilka fotek na ktĂłrych bÄdzie wiÄcej modernizacji ( myĹlÄ Ĺźe na plus )
[ Dodano: Nie Lut 04, 2018 14:01 ]
Za kilka tygodni pokaĹźÄ kolejne zmiany ( myĹlÄ Ĺźe na plus ) a na chwilÄ obecnÄ mogÄ siÄ pochwaliÄ tym co miaĹem i czego mi Ĺźal
Dl jak kupiĹem byĹ golasem - jak sprzedawaĹem wyglÄ daĹ tak
Do DLa mogÄ komuĹ zrobiÄ stopkÄ centralnÄ
[ Dodano: Nie Lut 04, 2018 14:09 ]
A BMW po zmiane koloru na biaĹÄ perĹÄ wyglÄ da tak
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum