Wysłany: Pon Lut 26, 2018 19:24 Witam wszystkich :D
Witam Was.
Szukam moto i w sumie mam dwa rozbieĹźne typy. ZaczÄ Ĺem ĹmigaÄ wiosnÄ tamtego roku na skuterze 125 no i spodobaĹo mi siÄ Na koniec roku udaĹo mi siÄ zrobiÄ "A" i teraz szukam moto. Zawsze podobaĹa mi siÄ armatura i nawet za takÄ zaczÄ Ĺem siÄ rozglÄ daÄ. OglÄ dnÄ Ĺem parÄ sztuk typu Honda Shadow VT 1100/750/700 ale nie jest Ĺatwo. Mimo lat cena spora a i silniki teĹź juĹź majÄ swoje. Jako nauczony na skuterze ciÄ gnie mnie teĹź do zabudowanego moto jak Deauville czy Pan Europan, ale na tÄ drugÄ nie mam na razie odwagi.
ZrobiĹem parÄ kilometrĂłw otwartym motocyklem i trudno to nazwaÄ przyjemnoĹciÄ .
MyĹlÄ Ĺźe Deauville moĹźe speĹniÄ moje wymagania. Nie podoba mi siÄ jedna rzecz, mianowicie brak wskaĹşnikĂłw paliwa i temperatury. Na 700 raczej mnie nie staÄ wiÄc pozostaje 650.
MoĹźe dziÄki Wam i Waszej pomocy uda siÄ coĹ znaleĹşÄ
DziÄki za przyjÄcie i sorki za zanudzanie
Pomógł: 4 razy Wiek: 49 Dołączył: 08 Lut 2017 Posty: 536 Skąd: powiat poznański
Wysłany: Pon Lut 26, 2018 19:39
CzeĹÄ,
Witamy na forum. Mam 650 i rzeczywiĹcie trochÄ irytuje brak wskaĹşnika paliwa, trzeba siÄ przyzwyczaiÄ, kasowaÄ licznik przy tankowaniu, zawsze jest rezerwa na kraniku...
Powodzenia w poszukiwaniach
_________________ You meet the nicest people on a Honda
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 65 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1935 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Pon Lut 26, 2018 20:51
CzeĹÄ.
_________________ ST 1300 2011
ST 1300 2006
Devcia 2002
Witaj! PrzejechaĹem na Devi 650 ponad 10000 km i nie zauwaĹźyĹem braku wskaĹşnikĂłw
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
DziÄki za miĹe powitanie
PowiedĹşcie mi bo nie mogÄ znaleĹşÄ, czy jest na forum jakiĹ temat w ktĂłrym opisane byĹo by na co szczegĂłlnie zwracaÄ uwagÄ przy kupnie Deauvulle
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
Witaj! PrzejechaĹem na Devi 650 ponad 10000 km i nie zauwaĹźyĹem braku wskaĹşnikĂłw
Witaj
Ja tez przejechaĹem swojÄ okoĹo 10 000 km i wypracowaĹem system tankowania co 300 km. Nigdy nie brakĹo mi paliwa. Brak wskaĹşnika poziomu paliwa jest pewna niedogodnoĹciÄ ale da siÄ bez niego Ĺźyc i jeĹşdziÄ.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum