Wypada siÄ przedstawiÄ i przywitaÄ w nowym gronie tak teĹź wiÄc czyniÄ.
Witam, mam na imiÄ Marcin, mieszkam pod Kielcami, wĹaĹcicielem NTV700 jestem od wczoraj i nie ukrywam Ĺźe ciesze siÄ z tego powodu jak dziecko. Mam nadziejÄ Ĺźe bÄdÄ mĂłgĹ coĹ wnieĹÄ do tego forum jak i rĂłwnieĹź z niego czerpaÄ. Tak wiÄc jeszcze raz - witam, pozdrawiam i do zobaczenia.
Fotki na bank siÄ pojawiÄ bo przecieĹź pochwaliÄ siÄ trzeba Wczoraj wylÄ dowaĹa w garaĹźu po 22.00 wiÄc nie byĹo moĹźliwoĹci a dziĹ od rana w firmie. Kluczyk pali w kieszeni no ale cóş zrobiÄ? Na chleb i paliwo trzeba zarabiaÄ.
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
Idzie weekend, pogoda ok ---> jeĹźdĹźaÄ, jeĹźdĹźaÄ!
Radziu Ty tak sam Ĺmigasz? Ja mam ostatnio jakiĹ kryzys ZmieniĹem opony na szosowe i w teren nie chce wjeĹźdĹźaÄ a asfalt mi zbrzydĹ i ĹÄ czÄ c to wszystko to od 3 tyg nawet nie wpadĹem na pomysĹ, Ĺźeby siÄ przejechaÄ
Pomógł: 4 razy Wiek: 49 Dołączył: 08 Lut 2017 Posty: 536 Skąd: powiat poznański
Wysłany: Czw Wrz 28, 2017 23:15
Kobrzak, Ja sam Ĺmigam, bo mam takie zrywy. Jak mi siÄ uda wyrwaÄ z roboty, to Ĺykam obiadek (albo nie) i decyzja chwili - dosiadam osioĹka i patataj. WymyĹlam jakiĹ gĹupi cel i jadÄ. Z reguĹy to jest godzinka, dwie. Czasem biorÄ cĂłrkÄ albo syna na plecaka. Wbrew pozorom, w tygodniu mi Ĺatwiej niĹź w weekend. Weekendy to albo imieniny teĹciowej, albo jakaĹ kuzynka piÄ ta woda na kawÄ siÄ wpier...., a to dziaĹka, a to cĂłrka na konie... Fajnie by byĹo jakbym mĂłgĹ do pracy jeĹşdziÄ, ale przemieszczam siÄ sĹuĹźbowym, ktĂłrym muszÄ jeĹşdziÄ
_________________ You meet the nicest people on a Honda
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 65 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1935 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Pią Wrz 29, 2017 10:34
CzeĹÄ.
_________________ ST 1300 2011
ST 1300 2006
Devcia 2002
No Panowie dziĹ urzÄdy w celu zalegalizowania zakupu i jazda bo pogoda faktycznie wymarzona
W wiekszoĹci przypadkĂłw kaĹźdy chyba nazywa jakoĹ swojÄ maszynÄ .... suczka, locha, dziwka, Ĺaciaty, czorny, weteran, stara, emeryt - takie nazwy znam od kumpli. U mnie chrzciny teĹź juĹź byĹy i w garaĹźu stoi "myĹliwiec" no bo i zapiernicza jak myĹliwiec, dla mnie z przodu wyglÄ da jak myĹliwiec no i najwaĹźniejsze ..... oczyszcza gĹowÄ z durnych MYĹLI jak siÄ jedzie. Tak wiÄc jakby co ...... "imiÄ" znacie 😀
Pewnie temat gdzieĹ jest na forum ale miĹo mi bedzie jak sie pochwalicie "swoimi imionami"
Pomógł: 25 razy Wiek: 63 Dołączył: 21 Paź 2015 Posty: 758 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon Paź 02, 2017 07:52 Re: Witam z Kielc
Witaj.
[quote="Wielki"wĹaĹcicielem NTV700 jestem od wczoraj[/quote]
Jest jeszcze szansa, Ĺźe chwilÄ jeszcze pojeĹşdzisz choÄ temperatury spadĹy znaczÄ co
"Jest jeszcze szansa, Ĺźe chwilÄ jeszcze pojeĹşdzisz choÄ temperatury spadĹy znaczÄ co"
Weekend pogodowo byĹ super wiÄc troche "polataĹem". A jako Ĺźe od sprzedajÄ cego dostaĹem 3 szyby róşnej wysokoĹci to miaĹem nawet okazjÄ przetestowaÄ te róşne rozwiÄ zania. No i przy wzroĹcie 2m najlepiej oczywiscie sprawdza sie szyba najwyĹźsza bo cisza za niÄ i spokĂłj ale jak przyjdÄ upaĹy to kto wie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum