Witam od 2011 roku rozpoczÄ Ĺem swojÄ przygodÄ z motocyklem. SzeĹÄ lat jeĹźdĹźÄ na Hondzie CB500 teraz szukam czegoĹ wiÄkszego wygodniejszego na dĹuĹźsze trasy. Z wielu maszyn najbardziej podoba mi siÄ HONDA NTV 700, ktĂłrÄ planuje zakupiÄ w najbliĹźszym czasie. Mam ogromnÄ proĹbÄ w sprawie porady dotyczÄ cej zakupu HONDY NTV 700. KaĹźda rada siÄ przyda. Z gĂłry dziÄkuje. Pozdrawiam.
Pomógł: 3 razy Dołączył: 29 Mar 2011 Posty: 790 Skąd: Szczecin
Wysłany: Czw Sie 31, 2017 00:33
Witaj w naszej "rzeĹşni"
Zed8181, w tematach: na co zwracaÄ uwagÄ przy kupnie, co siÄ psuje (szybciej wymieniaÄ niĹşli odwrotnie), krÄcone liczniki, etc. etc. musisz troszkÄ popracowaÄ na forumie . Wiedza jest w zasadzie, kompletna.
Wtenczas, podrzucasz szacownemu "gronowi" swoje wyszukane egzemplarze "do szydery" . NastÄpnie poczytasz, ze tutaj bĹotnik malowany, tam siÄ cosik plasticzek pospawaĹ krzywawo, Ĺźe naklejek brak alibo sÄ w niewĹaĹciwych miejscach, Ĺźe w tymĹźe roczniku to cosik juĹź byĹo alibo wrÄcz "abarotnie", etc. etc. Generalnie fajowa rozrywka (dla juĹź posiadajÄ cych swoje "niunie")
Finalnie i tak bÄdzie sakramenckie: ale jak nie pojedziesz i nie pomacasz, wÄ chasz, poliĹźesz na miejscu, trudno stwierdziÄ
Wtedy Ty napiszesz, iĹź poszukujesz znawcy za flaszkiÄ, coby zerknÄ Ĺ swym kaprawym...yyy...pardon...znajÄ cym siÄ wĹaĹnie okiem (moĹźe nawet dwoma - zaleĹźy kiedy owa butelczyna zostanie pokazana ). Skutkiem tego, bÄdziesz siÄ napawaĹ nowym, porzÄ dnym "komarem" oraz wstawiaĹ jego (tego komara) fotki.
MyĹlÄ, iĹź pokrĂłtce... pomogĹem na wstÄpie
Powodzenia
_________________ Nie jedź szybciej niż twój Anioł Stróż potrafi latać...
Pomógł: 25 razy Wiek: 63 Dołączył: 21 Paź 2015 Posty: 758 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw Sie 31, 2017 09:16
Witaj.
Na zakupy weĹş ze sobÄ osobÄ postronnÄ . Wiem z doĹwiadczenia, Ĺźe jak czĹowiek siÄ napali to kupi nawet byle g... MĂłwiÄ na wĹasnym przykĹadzie Osoba nie zainteresowana bezpoĹrednio patrzy bardziej trzeĹşwo ...
Pozdrawiam i ĹźyczÄ rychĹego zakupu - moĹźe jeszcze w tym sezonie
Pomógł: 15 razy Wiek: 58 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1802 Skąd: Tarnów
Wysłany: Pią Wrz 01, 2017 10:13
Witaj i szukaj swojej "niuni"
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
Siemka!
Szukaj aktywnie, a nie tylko przy kompie ze zdjÄÄ. Jak masz gdzieĹ blisko, Ĺźeby obadaÄ motĂłra to czemu nie? GotĂłwkÄ zostaw w domu! Im wiÄcej sztuk zobaczysz, tym wiÄkszÄ bÄdziesz miaĹ wiedzÄ i doĹwiadczenie.
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum