Marek
Wysłany: Sro Cze 07, 2017 10:26 Witam
Serdecznie witam Wszystkich, nazywam się Marek Grobelny jestem z Unisławia woj: Kujawsko-pomorskie jestem motocyklistą od młodych lat kawalerskich i po długiej przerwie postanowiłem sobie kupić stalowego RUMAKA sześć lat miałem virażkę 535 a teraz przeszedłem na turystyka Deauville 650 mam ją niecały rok z 2004 roku prod. Mam nadzieję ze będziecie mi przychylni pomóc w razie jakiś problemów, witam wszystkich LWG!!!
Pomógł: 15 razy Wiek: 56 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1779 Skąd: Tarnów
Wysłany: Sro Cze 07, 2017 11:00
Witamy na pokładzie
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
a nie - koledzy, koleżanki pomocy bo coś padło...
W devi problemów jak na lekarstwo, "Będzie Pan zadowolony"!
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum