MĂłj Szkodnik narzeka, Ĺźe jej wieje mocno w kask i ramiona - czy teĹź macie podobnie? Mi przy wysokiej szybie jest idealnie, zastanawiam siÄ czy to powietrze z owiewki nie zawija zaraz za kierowcÄ i MĹoda ma racjÄ. Dodam Ĺźe trochÄ nade mnÄ gĂłruje w sensie o póŠkakakasku.
Pomógł: 25 razy Wiek: 63 Dołączył: 21 Paź 2015 Posty: 758 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto Kwi 11, 2017 13:41
Wieje. Moja teĹź narzekaĹa do czasu kiedy nie zaproponowaĹem owiniÄcia strechem. Pod uwagÄ braĹem teĹź zafoliowanie.
ZadziaĹaĹo i juĹź jej nie wieje
A tak na serio unikam z niÄ wyjazdĂłw przy zĹej pogodzie, a jeĹli juĹź jedziemy staram siÄ nie przekraczaÄ 60. Jej to pasuje a ja jej nie tĹumaczÄ co to sÄ mile
No wĹaĹnie chyba w tej prÄdkoĹci jest pies pogrzebany. Na shadowce bez Ĺźadnej szyby tak nie wieje ale jak sama zauwaĹźyĹa, shadowkÄ jeĹşdzimy wolniej. ZobaczÄ jeszcze jak bÄdzie na krĂłtkiej szybie, moĹźe jej bÄdzie lepiej a ja jakoĹ przeĹźyje- czego siÄ w koĹcu nie robi dla naszych Halin
Pomógł: 25 razy Wiek: 63 Dołączył: 21 Paź 2015 Posty: 758 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sro Kwi 12, 2017 09:46
Minkes to moĹźna obejĹÄ tylko prÄdkoĹciÄ i temperaturÄ otoczenia. Na jedno masz wpĹyw na drugie nie
ZauwaĹźyĹem, Ĺźe im cieplej na zewnÄ trz tym pasaĹźer znacznie mniej odczuwa podmuchy wiatru a wrÄcz nawet zaczyna ich pragnÄ Ä. ZwĹaszcza gdy temperatura otoczenia to +30st.C a asfaltu +70st.C
Pomógł: 15 razy Wiek: 57 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1802 Skąd: Tarnów
Wysłany: Sro Kwi 12, 2017 11:46
Ja tam nie wiem, ale dla mnie to motocykl jest po to aby siÄ odprÄĹźyÄ problemy zostawiajÄ c w domu. BiorÄ c ĹźonÄ jako pasaĹźera, to "problem" zabieram jakby z sobÄ
Ale to taka moja, trochÄ "pokraczna" filozofia
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
To chyba jestem w zĹej pozycji ... Aktualnie mam trzy 2oo. Zostaje mi kochanka, bigamia lub przejĹcie na islam ?
To masz tak jak ja- teĹź mam trzy motocykle, to w niczym nie przeszkadza przecieĹź a weĹş w tych czasach 3 Haliny utrzymajÄ ! To juĹź w ogĂłle nie bÄdziesz miaĹ czasu ani ochoty na 2oo
Pomógł: 15 razy Wiek: 57 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1802 Skąd: Tarnów
Wysłany: Czw Kwi 13, 2017 09:57
Ale siÄ zrobiĹa dyskusja
Atak na powaĹźnie to ja po prostu lubiÄ jeĹşdziÄ sam,bo;
- jadÄ gdzie chcÄ i jak chcÄ,
- nie mam stresu, Ĺźe jednak wiozÄ i odpowiadam za matkÄ swoich dzieci,
- nikt mnie nie wali po plecach piÄĹciÄ gdy jadÄ za szybko, za ostro przyĹpieszam lub mocno hamujÄ,
- nikt nie jÄczy, Ĺźe nogi jej drÄtwiejÄ , bo sÄ dĹugie i jednak mocno podkurczone,
- i na spoko mogÄ siÄ rozglÄ daÄ za innymi uĹźytkowniczkami drĂłg
Pozdrawiam
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum