CzeĹÄ !
mam na imiÄ Edi
jeĹźdĹźÄ moim kochanym Dragiem 650, ale wziÄĹo mnie na turystyka i padĹo na Deauvilla
Mam nadzieje Ĺźe koleĹźanki i koledzy z forum pomogÄ mi wybraÄ fajne moto
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
Bardzo mi siÄ 700ka podoba, ale zasoby nie sÄ zbyt duĹźe (chyba Ĺźe siÄ "zakocham", to wyboru nie bedzie - najwyĹźej opchnÄ nerkÄ ).
Zastanawiam sie czy dam sobie wogĂłle radÄ, bo przy 162 cm to dla mnie bÄdzie i tak wyzwanie ... chyba Ĺźe podpowiecie co i gdzie bezpiecznie obniĹźyÄ o ile siÄ da coĹ wykombinowaÄ oprĂłcz kanapy- bo to bezwzglÄdnie musze zrobiÄ.
A moĹźe jest na forum jakaĹ niewysoka kolezanka, ktĂłra na codzieĹ jeĹşdzi na Devi ?
ChÄtnie posĹucham co podpowie w temacie uĹźytkowania
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
CzeĹÄ!
Czyli w grÄ wchodzi zapewne akcesoryjna obniĹźona kanapa.
Musisz siÄ wczeĹniej przymierzyÄ do Devilki, bo moĹźe siÄ okazaÄ, Ĺźe jednak bÄdzie trochÄ za wysoka. Moja Ĺťona (170cm) z racji, Ĺźe jest szczupĹa (kanapa jest doĹÄ szeroka) do ziemi dotyka nogami "na styk". W przypadku jakiĹ gĂłrek lub kolein jest problematycznie.
Witaj Edi
DziaĹasz bardzo szybko od pomysĹu do realizacji
Gratuluje zakupu i ĹźyczÄ frajdy z jazdy.
Ja od kilku dni teĹź mam tÄ frajdÄ.
pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum