Wysłany: Pon Gru 29, 2008 11:15 Sprzedana - można zamknąć temat
Poszedł do Krakowa, niech służy godnie nowej właścicielce
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 64 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1928 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Wto Gru 30, 2008 15:56
Kolego ja nie jestem zainteresowany ale wielki ukłon za za szczery i rzetelny opis. Tak powinno być wśród nas motocyklistów. Mam nadzieję, że Pozostaniesz wierny NTV.
Pozdrawiam. Waldek
Skuciok [Usunięty]
Wysłany: Wto Gru 30, 2008 19:52
Sprawa wygląda następująco, ciśnienia wielkiego na sprzedaż nie mam. Jeśli znajdzie się chętny to mu sprzedam, jeśli nie to będę NTVką jeździł nadal bo ma wiele zalet (największe to spalanie i kardan).
Jeśli motocykl się sprzeda następny będzie również ze stajni hondy, będzie to VFR czyli de facto NTV++ 2 razy tyle cylindrów 2x tyle mocy ale ciągle V-ka
ps. Jeśli chce ktoś prześledzić spalanie to można klikać w mój podpis, tam rozpisane są tankowania.
gulik [Usunięty]
Wysłany: Pią Sty 09, 2009 14:04
widzę ze idziesz w moje ślady ja po przesiadce z NTV na VFR byłem mile zaskoczony prowadzeniem i mocą.pozdro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum