Dzień dobry wszystkim, właśnie kupiłem NTV 93r. Wszystko na wariata. Najpierw znalazłem motocykl i po 2 dniach już stoi na obejściu Następnie znalazłem forum, poczytałem Was, wciągnęło mnie, więc się zarejestrowałem. Pozdrawiam
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
Ech ta pogoda, nie miałem okazji jeszcze się przejechać, kupiona w śniegu, przywieziona w śniegu, schowana w śniegu.. a tu przedwczoraj w Gorzowie, po południu, na światłach mija mnie Honda, nie zdążyłem zauważyć jaka, jakiś nieduży naked. Spojrzałem na termometr i wskazywał -2,5. Myślę sobie, że odważny zawodnik. A dziś rano, 7.10 mija mnie w mieście kolejny motocyklista, za ciemno na osiedlu było, żebym zauważył markę, ale to co na pewno zauważyłem to temperatura na desce rozdzielczej, -7,5. Jak on dał radę???
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum