Forum Honda NTV Strona Główna Forum Honda NTV
Najlepsze forum o NTV / NT Deauville w Polsce

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Sklep GPmoto ze Skawiny - nie polecam
Autor Wiadomość
GhoustDragon 

Wysłany: Pią Cze 26, 2015 18:37   Sklep GPmoto ze Skawiny - nie polecam

Nie polecam zakupów w firmie GPmoto.pl - GPmoto s.c. ul. Krakowska 24, 32-050 Skawina NIP 944 216 73 22 REGON 120513436

Krótki rys historyczny:

Od jakiegoś czasu rozglądamy się z Rudą za nowymi laskami i ciuchami na moto. Za tydzień w planach mamy wyjazd do Kotliny Kłodzkiej, więc trafiła się okazja do zakupów i tak oto żona zwabiona darmową wysyłką nabyła w wyżej wymienionej firmie kask. Sprawa banalnie prosta - Kup Teraz w aukcji, przelew i czekamy. Dzień, dwa... cztery... tydzień nic nie przychodzi. Telefon i... Okazuje się, że Pan odbiera tylko w godzinach 15-18 i to pod warunkiem, że mu się zachce. Po wielu próbach udało się dodzwonić. Chwila rozmowy i wyjaśnień - zapomnieli dać paczkę kurierowi :oops: Przez tydzień :?: Odpowiedź: dziś wyślemy... Ok. Znowu dzień... dwa... Historia lubi sie powtarzać... W końcu po dwóch tygodniach, licznych próbach kontaktu ostatecznie kask dotarł wczoraj... Czarny mat... No kurczak... W aukcji jak byk stoi, że biały i inne kolory na innych aukcjach... W wiadomości do sprzedającego, rozmowach telefonicznych i e-mailach kilka razy zaznaczone, że chodzi o biały a Oni przysyłają czarny mat... Odrazu poszedł e- mail, ale nie odpowiadają... Dziś cały dzień poczta głosowa... Zero kontaktu...

Na dzień dzisiejszy brak kasy... brak zamawianego towaru... kupa nerwów i nie płacone MasterCard :lol:

Zdecydowanie odradzam współpracę - szkoda czasu i nerwów.

P.S Nick na allegro taki jak nazwa GPmoto

Spawam plastiki.

Pokud jsem pomohl, stiskn?te tla?ítko ↑

markali 
markali

Wysłany: Pią Cze 26, 2015 19:02   

130 klientów niezadowolonych a Ty tam kupowałeś? Sorki ale dużo ryzykowałeś i problem na własne życzenie. Takiemu sprzeadającemu już zwisa jaką dasz mu opinię bo i tak ma nędzną. Podejrzewam że drugietyle opinii nie wystawiało żeby nie otrzymać negatywa odwetowego i nie zbrudzić swojego konta.

GhoustDragon 

Wysłany: Pią Cze 26, 2015 20:23   

markali napisał/a:
130 klientów niezadowolonych a Ty tam kupowałeś?...

A umiesz czytać ze zrozumieniem?

"... żona zwabiona darmową wysyłką..."

Poza tym temat założyłem nie po to żeby się poradzić bo z gościem dam sobie radę; tylko po to żeby innych ostrzec.

Spawam plastiki.

markali 
markali

Wysłany: Pią Cze 26, 2015 20:48   

Baaaaardzo przepraszam jeśli Ciebie uraziłem ale u takich sprzedawców się n i e k u p u j e !!! Jest ich na allegro setki i mają różne niki!
I tylko na to chciałem zwrócić uwagę. Pozdrawiam!

Toma311 
Tiger 1200

Wysłany: Pią Cze 26, 2015 22:21   

Bardzo wielu ludzi/wiele firm funkcjonujących w necie, tj. realizujących tylko sprzedaż wysyłkową (fizycznie nie mając sklepu) ma zdecydowanie za dobrze. W różnych oczywiście branżach. Nie przejmują się klientelą, bo zapewne interesik jest dodatkiem do jakiejś emeryturki (najlepiej mundurowej) lub tak wszystko zap...lala, że sto negatywów w tę/we w tę to żadne problemmo. Ech, życie...

NT650V '03 ---> NT700V '08 Wiśnia ---> BMW R1200 eRTek '07 ---> eRTek '11 ---> TT1200

GhoustDragon 

Wysłany: Sob Cze 27, 2015 09:58   

markali napisał/a:
Baaaaardzo przepraszam jeśli Ciebie uraziłem ...

Ja też przepraszam... Ciśnienie miałem... Nie powinienem na Ciebie tak naskakiwać.

Prawda jest taka, że żona kupiła kask w tajemnicy przede mną, a mnie poinformowała po fakcie jak już był problem, a ja teraz muszę to odkręcać... Ale... Jest szansa - zgodził się wymienić kask na właściwy... Żeby tylko jeszcze telefon odebrał aby ustalić co i jak.

Spawam plastiki.

Odpowiedz do tematu