Wysłany: Czw Cze 18, 2015 12:07 Namiot
Łoje blisko a ja nie mam namiotu.Może ktoś forum, ma lub może polecić -lekki,tani namiot 2-3 osobowy z przedsionkiem,do wrzucenia gratów,na okazjonalne wyjazdy,raz w roku.Tylko nie samo rozkładający się.
Łoje blisko a ja nie mam namiotu.Może ktoś forum, ma lub może polecić -lekki,tani namiot 2-3 osobowy z przedsionkiem,do wrzucenia gratów,na okazjonalne wyjazdy,raz w roku.Tylko nie samo rozkładający się.
Zapomniałem dodać, że mam go od dwóch lat i jedyne co się zepsuło to zerwała się gumka ściągającą jednego stelaża... Kupiłem na allegro za kilka groszy nową i wymieniłem.
Poza tym wytrzymał tygodniowy wypad w Bieszczady, sporo ulewnych nocy(upojnych też ), po spakowaniu nie jest dłuższy niż Devi 650 "w kufrach" więc nie wpływa na przeciskanie się w korkach.
Ja kupowałem na szybko (przed Bieszczadami - przyszedł dzień przed wyjazdem) i bardzo pozytywnie mnie zaskoczył.
_________________ Na mechanice się nie znam, ale chociaż po doradzam.
Spawam plastiki.
Pokud jsem pomohl, stiskn?te tla?ítko ↑
Ostatnio zmieniony przez GhoustDragon Czw Cze 18, 2015 20:52, w całości zmieniany 1 raz
Słyszałem taką zasadę przy kupowaniu namiotów coby kupować zawsze o jedną osobę większy, np dla dwóch osób - trójkę, dla jednego - dwójkę.... Trzeba pamiętać o miejscu na graty..... Ja mam trójkę z Lidla i też nie narzekam....
_________________ Była NT650V Deauville 99, teraz NT700VA Deauville 07
Niedawno byłem w juli i tam widziałem fajny namiocik. Cena 199zł. Nie wiem jak z trwałością, bo w necie jest zero informacji na ten temat. Miałem w rękach model tego namiotu w skali, bo był na półce obok namiotów no i sprawiał pozytywne wrażenie. Ma dosyć duży przedsionek.
https://www.jula.pl/catal...osobowy-955025/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum