Wysłany: Sob Lut 21, 2015 12:25 Sposób motażu ramki z przekaźnikami
Cześć,
Rozebrałem swoją reverke i nie umiem poskładać
W jaki sposób powinna być zamontowana ramka z przekaźnikami (?)
Załączam zdjęcie, wiem mniej więcej gdzie, ale nie pamiętam do czego dokładnie była przykręcona.
Zajrzyj na cmsnl.com, tam są schematy montażowe całego motocykla. Ta ramka na zdjęciu wygląda jak uchwyt regulatora napięcia ze schematu "Battery schematic"
_________________ "Dzieci należy trzymać z dala od Internetu. Od dzieci Internet głupieje..."
Pomógł: 15 razy Wiek: 56 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1781 Skąd: Tarnów
Wysłany: Pią Mar 13, 2015 15:05
Nie przejmuj się, dasz radę.
Na przyszłość, zanim coś odkręcisz, zrób zdjęcie komórką
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
Metodą prób i błędów udało się zamontować Ramka jest mocowana do blotnika, do samej ramki przykręcony jest regulator napięcia (przez błotnik). Do ramki zamocowany jest również schowek na narzędzia. Montaż najlepiej zacząć od wstepnego przykręcenia do błotnika, a dopiero potem wsadzać błotnik do ramy.
Pojawił się drugi temat: gdzie dokładnie mają być przykręcone przekaźniki w okolicy tylnego zbiorniczka płynu hamulcowego?
Czy ktoś mógłby dla mnie zrobić fotkę tej okolicy?
sgtcop13: doszedłem do takiego samego wniosku, nastepnym razem zrobię zdjęcia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum