adrian737
Wysłany: Sob Mar 07, 2015 09:53 Witam
Witam, jestem od niedawna kierowca chociaz motorynkami itd jezdze od malego zawsze krecilo mnie konstruowanie czegos, czego jeszcze nikt w okolicy nie ma i jako baze nabylem ostatnio NTV 650 97' niestety nie jestem zbyt dobrym mechanikiem ani tym bardziej elektrykiem wiec mam nadzieje ze tu koledzy pomozecie pozdrawiam Adrian
Witamy, witamy, raczej skłaniam się do opinii kolegi powyżej, bo jak chcesz mieć coś oryginalnego, lubisz "majsterkowanie" to lepiej wybrać sobie inny model. A już na serio to szerokiej, bezpiecznej podróży.
NTVka jest motocyklem idealnym... nie ma co przy nim grzebać. Jeśli chodzi o problemy techniczne, to jest tutaj szerokie grono ludzi o dużej wiedzy, którzy chętnie pomagają. Nie zawiedziesz się na pewno.
_________________ "Dzieci należy trzymać z dala od Internetu. Od dzieci Internet głupieje..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum