bedur Pomógł: 1 raz Wiek: 51 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 453 Skąd: Nidderau DE
Wysłany: Nie Paź 19, 2008 22:24 Witom Wos Koledzy
Wczoraj stołech się posiadaczem NTVki. Mom nadzieja, że posłuży mi trocha. Jeszcze ino ubezpieczynie,nowe tablice no i prawko ( w prziszłym roku). Ale i tak sie ciesza, że po 10 latach spełniłech swoje marzynia. Byda tu pewnie stałym bywalcem. Pozdrawiom Wos Wszystkich Serdecznie. Adam.
Jacek [Usunięty]
Wysłany: Pon Paź 20, 2008 15:13
Witaj. Super ślązki język!. Tak piszesz naprawdę czy tylko teraz się starasz?. Motor posłuży Ci na pewno. Jest nieśmiertelny, jeśli nie będziesz specjalnie go niszczył.
Pomógł: 1 raz Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 526 Skąd: Mielec
Wysłany: Pią Paź 24, 2008 19:00
Ciekawy byłem Twojej reakcji Kermadec
Nie można dyskryminowac innych ze względu na region Polski z którego pochodzą, to też poprawny język!
Witaj Bedur.
Pozdrawiam
bedur Pomógł: 1 raz Wiek: 51 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 453 Skąd: Nidderau DE
Wysłany: Pią Paź 24, 2008 21:28
Dziynki chopy za fajne powitanie. Niystety robota mom tako, że musza "mówić" a że moto to moje hobby poza robotom to pozwolcie- Ty tyż Kermadec , że byda godoł bo tak lubia. Jakbyście czego kiejś nie zrozumieli to Wom , Szanowni Koledzy wytumacza. Pozdrawiom ciepło z zimnego ?lonska i mom nadzieja że tyn zlot NTV o którym ktoś zapodoł sie richtig odbydzie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum