Wysłany: Sob Gru 06, 2014 20:34 Cykanie w tylnym cylindrze Deauville 700
Witam wszystkich Od niedawna jestem posiadaczem Deauvilla 700 2006 z przebiegem 43 tyĹ km kupiĹem od pierweszego wĹaĹciela motocykl w super stanie bardzo zadbany ale po Rozgrzaniu siÄ przy dodawania gazu cyka w tylnym cylindrze . UstawiĹem zawory wszystko ustawione idealne luzy jak powinny byÄ i dalej to samo MiaĹem wczesniej Ntv 650 1995 rocznik z przebiegiem 83 tyĹ km i tamten silnik pracowaĹ jak Szwajcarski Zegarek zrobiĹem niÄ 26 tys km byĹem wszedzie byĹa idealna A ta Nowa mnie zaskakuje jeszcze po serwisie kompletym jaki zrobiĹem czyli zawory Ĺwiece filtr powietrza itp zaczeĹa czasami nie zawsze jak jakimĹ czasie jazdy spadaÄ z obrotĂłw na tak jak gdyby nie chodziĹa na jeden cylinder Stara Ntv miaĹa po dwie Ĺciece na cylinder system Twim
ta 700 ma tylko po jeden Ĺwiecy na cylinder dodam ze jest na wtrysku. MiaĹ ktos z was podobne obiawy ?? dziÄkujÄ za wszystkie Opowiedzi i Sugestie
juĹź ktoĹ pisaĹ gdzieĹ na forum Ĺźe teĹź mu cyka, ja u swojej teĹź to zaobserwowaĹem, myĹlÄ Ĺźe mogÄ tak cykaÄ wtryskiwacze, nie jestem do koĹca pewien ale stawiam na nie.
_________________ Nie ma dwóch takich samych osób. Jednak ci z nas, którzy jeżdżą na motocyklach, mają jedną cechę wspólną: świadomie akceptują ryzyko.
Witaj dziekujÄ za opowiedz ale wĹasnie przysĹuchiwaĹem sie temi cykaniu jest to cykanie Metaliczne dochodzÄ ce z gĂłry cylindrĂłw , To prawda wtrysk teĹź lekko sĹychaÄ ale wtrysk Bardziej tak moĹźna powiedzieÄ Ĺźe Wyje troszkÄ mnie nie pokoji te cykanie ale jak u innych teĹź tak jest czyi to moĹźe byÄ jakaĹ wada fabryczna albo coĹ z tym stylu to jestem trochÄ spokojniejszy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum