Pomógł: 50 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Pią Lis 07, 2008 01:04
Wie tyle, Ĺźe te starsze majÄ wiÄcej mocy, przez wzglÄ d na późniejsze zaostrzenie norm emisji spalin czy raczej CO2... Poza tym sÄ jakieĹ "limitowane wersje"... Nie wiem na czym ma to polegaÄ, aczkolwiek usĹyszaĹem coĹ takiego i jeĹźeli ktoĹ byĹby w stanie mi to wytĹumaczyÄ, to byĹbym wielce rad... No i naleĹźy jeszcze pamiÄtaÄ, Ĺźe NTV dzielÄ siÄ na te poniĹźej i powyĹźej 1997 roku - mam na myĹli "Revelki" i "Devilki"... Ale o tym z pewnoĹciÄ wiesz lepiej niĹź ja
Gwidon [Usunięty]
Wysłany: Pią Lis 07, 2008 10:42
MyĹlaĹem o egzemplarzu z 1993 roku albo nowszym, choÄ moĹźe byÄ teĹź Revere od 1990 wzwyĹź (jestem elastyczny), jednak na pewno nie Deauville, gdyĹź wolÄ golasy
Wiek: 43 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 216 Skąd: Trzcianka
Wysłany: Pon Lis 17, 2008 10:31
Hej!
Ja teĹź to siÄ "zapisaĹem" nie majÄ c NTVki , tzn nie mam jej nadal ale dziĹ myĹlÄ, Ĺźe siÄ dowiem czy jest juĹź na wyciÄ gniÄcie rÄki czy trza bÄdzie jeszcze chwilkÄ poczekaÄ
I teĹź bÄdÄ zainteresowany rocznikiem do '95 - zaleĹźnie jak bÄdÄ ksztaĹtowaÄ siÄ ceny
Obu nam ĹźyczÄ aby Hondzie szybko znalazĹy siÄ pod naszÄ wodzÄ
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum