Wysłany: Czw Kwi 03, 2014 13:53 (Jeszcze) bez moto, ale powitam
Od 2 lat sobie przegladam rozne oferty na sprzeta i ostatnimi czasy wrocilem do NTV...stad moja obecnosc tutaj. Nie wiem czy wreszcie kupie i ew. kiedy, ale chce sobie poczytac o tym wynalazku
pozdrawiam wszystkich posiadaczy tego sympatycznego wozidla!
Pomógł: 24 razy Wiek: 85 Dołączył: 20 Sie 2013 Posty: 908 Skąd: Gm. wiej. Kołobrzeg
Wysłany: Czw Kwi 03, 2014 19:52
Witam! Czy z motorem czy nie to portal ruchliwy i ciekawy a motocykle NTV warte posiadania.
_________________ Pozdrowienia dla czytających! Izydor W.
Był Junak M10 z 1964 od 1978.
Teraz /08.2013/ Honda NTV RC 33P
Od września 2023 Rower i "Puszka"
Dman [Usunięty]
Wysłany: Czw Kwi 03, 2014 20:39
Najwieksza formalnosc jeszcze przede mna - spisanie testamentu (warunek konieczny postawiony przez nierzone )
A przy okazji - nie znalazlem watku nt wysokosci kierownika i dopasowania do NTV - mam 189 i ok 78kg... i nie jestem pewnien czy to nie dyskwalifikuje. Czy jakies spoty w DC gdzie mozna sie spasowac na postoju ze sprzetem na postoju? Nie jezdzilem 2 lata wiec chyba musze sie od nowa uczyc zabawy z moto ...
Wiem, ze jeden z kolegow w Danzig sprzedaje swoja-ja na pomorzu okazjonalnie, ale wkrotce bede chcial robic trasy od komina (DC) do Wloclawka i pomyslaem, ze czas wrocic do pasji.
LWG
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 65 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1933 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Sob Kwi 05, 2014 08:31
Cześć.
_________________ ST 1300 2011
ST 1300 2006
Devcia 2002
Witaj. Ja też się przed chwilą witałem. I też szukam swojego pojazdu. Ale ja jestem całkiem zdecydowany na Devcię. I w zasadzie tylko muszę pilnie znaleźć tę jedną, jedyną, dla mnie przeznaczoną. Życzę powodzenia w szukaniu. A może byśmy połączyli siły w tym szukaniu? Mamy chyba podobne oczekiwania i mieszkamy w jednej okolicy, więc moglibyśmy się wymienić doświadczeniami. no, chyba że szukasz tej samej, której ja. Wtedy kto pierwszy ten lepszy. A czego szukam opisałem w dziale Giełda.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum