Witam!
kiedys moja znajoma widzÄ c mnie siedzÄ cego na motorze (przymiarka przed zakupem) ĹźyczyĹa mi wiatru we wĹosach i komarĂłw w zÄbach,
Ĺźyczenia niby do speĹnienia, ale resztÄ wĹosĂłw skrupulatnie co tydzieĹ usuwam maszynkÄ , a dzisiejsze zintegrowane kaski doskonale chroniÄ motocyklistĂłw przed szosowym menu. I nie wiem dlaczego ? - zamiast z wiekiem siÄ ustabiliaowaÄ i jeĹşdziÄ dalej w dobrze podpartej i toczÄ cej siÄ na czterech koĹach karoserii od kilku lat chÄÄ zakupu motoru siÄ we mnie zbiera i ciÄ gle narasta. Pierwszy wybĂłr padĹ na "armaturÄ" taka piÄkna i ĹwiecÄ ca i juĹź cieszyĹbym siÄ jej posiadaniem lecz goĹciu co chciaĹ mi jÄ sprzedaÄ okazaĹ siÄ draniem ! Dzisiaj w jesienne wieczory korzystajÄ c z tego, Ĺźe mam wolne chwile zamarzyĹem o Hondzie Deauville !
Teraz wiecie moi mili dlaczego chcÄ byÄ w gronie miĹoĹnikĂłw Deavilli !
pozdrawiam Adam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum