Witam i pozdrawiam wszystkich fanów Hondy Deauville . Mieszkam w Kłobucku w małej miejscowości w okolicach Częstochowy. Ponieważ mam w planach zakup tego modelu postanowiłem zapoznać sie z jego użytkownikami , poznać zalety i wady sprzętu . Obecnie jeżdżę na Kawasaki KLE500.
siema, jezdze od niedawna na nt700 i to co jest wada i zaleta to szeroko wystajace lusterka utrudniaja przeciskanie sie miedzy samochodami ale za to wszystko widac jak ktos szerszy jest. Poza miastem brakuje troszke mocy przy wyprzedzaniu tak przy okolo 80-90 jak chcesz wyprzedzic w sumie to turystyk ktory wazy okolo 260kg. Za to hamulce bajka z tym abs em, uzywam tylko przedniego i czesto do konca naciskam tak mi sie ten abs podoba. przy ostrej jezdzie spalil mi 6ltr w trasie okolo 4. ogolnie polecam.
Witaj. Chyba wszyscy mogą Ci z czystym sumieniem polecić NTV-kę, czy to REVERE, czy Deauville. Maszyny nie do zdarcia, prostej konstrukcji i ekonomiczne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum