Heja! Zwracam się z prośbą - czy mógł by mi ktoś porobić zdjęcia, bądź narysować / opisać gdzie maja być podłączone wężyki wychodzące z gaźnika. Motor nie wkręca mi się na obroty (dławi się) i mam wrażenie, że coś jest tam źle podłączone.
Pomógł: 15 razy Wiek: 34 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 810 Skąd: opole
Wysłany: Czw Cze 13, 2013 06:03
Szczerze powiem że tego nie da się źle podłączyć. Bo poprostu nie pasuje. no ale niech będzie. dwa najgrubsze łączą się z airboxem z komorą subfiltra. Jeden tenco idzie do trójnika to paliwo. I to na tyle
Ades2
Wysłany: Czw Cze 13, 2013 21:08
Dzięki za pomoć. Co do tych przewodów nie miałem wątpliwości. W gaźnikach znajduje się jeszcze jeden trójnik. Patrząc zgodnie z kierunkiem motoru, z tyłu jest trójnik paliwowy, z boków wężyki do air boxa, a z przodu kolejny trójnik, do którego nie miałem nic podłączone. Od kupna motoru, silnik się nie wkręcał. Dzisiaj najprawdopodobniej rozwiązałem problem. Jutro zrobie regulacje i zobaczymy na drodze jaki będzie efekt. Jeszcze raz dzięki za pomoc:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum