Wysłany: Wto Mar 19, 2013 07:00 Zima zima pada pada Ĺnieg...
Jak tak dalej pĂłjdzie to zacznÄ siÄ rozglÄ daÄ za gÄ sienicami Apache do mojego moto . Na szczÄĹcie udaĹo mi siÄ wczoraj dokonaÄ przeglÄ du technicznego pierwszego w Polsce mojego moto. W drodze na stacjÄ okrÄgowÄ oczywiĹcie dorwaĹy mnie psy zdziwione kto to w zimie jedzie motorem i to bez tablicy rejestracyjnej, ktĂłrÄ wiozĹem w kufrze bo nie chciaĹo mi siÄ tej biaĹo-czerwonki zakĹadaÄ . Na szczÄĹcie skoĹczyĹo siÄ na rozmowach o motorze, cenie zakupu i takie tam ble, ble.
Zima zima pada Ĺnieg, a mnie chwyta kur**ca, bo na 2 koĹa mam chÄÄ.
ĹmigaÄ po asfalcie i na winklach Ĺokcie drzeÄ, a tutaj naj***Ĺo Ĺniegu, wstrzymaÄ trzeba siÄ.
A tak w ogĂłle to w sumie wczoraj polataĹem do ostatnich chwil czyli do pierwszych pĹatkĂłw Ĺniegu.
Do wiatru jestem przyzwyczajony, tu zawsze wieje, ale Ĺnieg? Deszcz by popadaĹ i +2 conajmniej. ZmyĹoby piasek z drĂłg i rozpuĹciĹo wszystko a tak aĹź strach samochodem jeĹşdziÄ, bo jakaĹ minivan mom Ci w zderzak wjedzie jeszcze ;]
Pomógł: 2 razy Wiek: 48 Dołączył: 21 Mar 2013 Posty: 335 Skąd: Kamieńsk
Wysłany: Nie Mar 31, 2013 18:19
NabyĹem DeauvillkÄ ze dwa tygodnie temu a tak na dobrÄ sprawÄ jeszcze na niej nie jeĹşdziĹem. Bebechy siÄ wywracajÄ jak siÄ za okno patrzy. JuĹź myĹlaĹem Ĺźe zima odpuĹci jak w sobotÄ siÄ sĹonecznie zrobiĹo a tu juĹź straszÄ ĹnieĹźycami.
_________________ Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz, jaką można robić w ubraniu
SiedzÄ wĹaĹnie w beskidzie ĹlÄ skim i od wczoraj chyba 20 cm Ĺniegu napadaĹo i ciÄ gle dosypuje, ciekawe jak jutro wrĂłcÄ do domu, bo na drogach wyglÄ da jakby akcja zima dobiegĹa koĹca... Ale i tak lubiÄ Ĺnieg
_________________ "Dzieci należy trzymać z dala od Internetu. Od dzieci Internet głupieje..."
Mam juĹź doĹÄ tej zimy, 4 tygodnie temu wiosna a teraz Ĺnieg. Potem jesieĹ i zima. Kiedy lato? CO robiÄ? MoĹźe gÄ sienice? POMOCY?! Lewa w gĂłrÄ!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum