Wielki szacun dla zibiego za pomoc w przewiezieniu mojej Devilki,
pomimo przeciwności losu i aury zdecydowanie kanapowo-grzańcowej - udało się w ubiegłą sobotę przetransportować moją 650-tkę z Grójca do Warszawy.
Stoi sobie teraz bezpiecznie w Hondzie na zimowaniu i czeka na wiosnę
Przy okazji okazało się, że w Hondzie na Gocławiu od 2-3 tygodni pracuje znajomy mechanik - Bartek, który poprzednio naprawiał maszynki w Showbikes oraz Chopper Garage
Sławku, pogoda nie miała znaczenia (poza zawodną techniką), długo nam to nie zajęło!!!
Może gdzieś, kiedyś ja będę potrzebował "pomocy" i "dobra karma wróci"...podobno tak to działa i ja chcę w to wierzyć!!!
P.S.
Obyś miał "pociechę" z diabełka bo wypasiona jest (szerokie kufry, manetki, deflektory), pięknie utrzymana no i w ślicznym (śliwkowym) kolorze Szerokości Kolego!!!
_________________ Bóg stworzył Hondę, bo wie co dobre!!! A inne motocykle? Bo ma poczucie humoru...:):):)
Miałem NTV 650 a mam ST 1100 i ST 1300
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum