Pomógł: 12 razy Wiek: 46 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 654 Skąd: Szewna
Wysłany: Wto Wrz 04, 2012 11:18 Zdrada
=rc36
No i stało się.
Kolega NTVdag odjechał NTV na północ a ja zostałem bez motocykla.
Wczoraj sytuacja się zmieniła, prawie pod nosem, jeden z userów vfr-oc sprzedawał swoją vfr 750. I, i ją kupiłem
Wnioski, trzeba się na owo uczyć jeździć na motocyklu. Pozycja fajna, podobna do tej na revere (trochę bardziej pochylona). Generalnie mam wrażenie, że vfr, to taka NTV na sterydach+ jako taka ochrona przed wiatrem.
Pozdrawiam
Pomógł: 50 razy Wiek: 36 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Wto Wrz 04, 2012 14:19
To jest na pewno II Bardzo ładna
Klucz do naciągania łańcucha dostałeś? To nie ironiczne pytanie (sam mam SC33 i znam ten "ból" ). VFR ma swój własny (lepszy moim zdaniem) patent inny, niż w pozostałych motocyklach, dlatego warto się zaopatrzyć w takie cudo
Pomógł: 12 razy Wiek: 46 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 654 Skąd: Szewna
Wysłany: Wto Wrz 04, 2012 14:51
Tak, mam do niego komplet kluczy. Tylko, że ja nie umiem naciągać łańcucha, całe życie kardan, z małymi wyjątkami, nawet nie wiem kiedy to trzeba robić, poważnie. Muszę się douczyć w tej materii.
Pomógł: 15 razy Wiek: 56 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1780 Skąd: Tarnów
Wysłany: Wto Wrz 04, 2012 15:18
Gratuluję zakupu.
Trzymaj się mocno kierownicy, coby Ci spod dupska nie uciekła przy szybszym starcie spod świateł
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
Pomógł: 50 razy Wiek: 36 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Wto Wrz 04, 2012 16:38
Motocykl masz w ładnym stanie, więc pewnie i naklejki będą Śruba, jak każda inna napina, albo luzuje. Resztę informacji masz na naklejce (o której mowa), na wahaczu, albo osłonie łańcucha
_________________ Pucuś
MomoRC33 Pomógł: 3 razy Wiek: 52 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 54 Skąd: Ruda Śląska
no gratki gratki rc36ll piękna ta bestia i w przenośni i dosłownie mam ją od roku i ciągle jestem w szoku i ten kolor , szukałem kodu tego lakieru ale nie mogłem znalez a jak byś nie miał klucza do naciągu to na forum vfr oc jest gościu co robi te klucze i sprzedaje aha a łańcuch naciągnąc to kwestia 5-ciu minut zrobię zdjęcia tej śruby co ją musisz popuścic i gdzie trzeba wsadzic ten klucz żeby naciągnąc łańcuch tylko będzie problem z wstawieniem zdjęc bo ode mnie z kompa coś nie idzie chyba że Killu pomoże
PS: to nie żadna zdrada tylko level wyżej
Gratki Michał
widocznie nie lubisz "pustki" a ja urlopuję w Krakowie z dala od "red fire" i czekam, żeby po powrocie przejechać się w końcu bez kufrów
niech się sprawuje!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum