Panowie, macie jakiś pomysł gdzie przezimować Hondę ?
A może ktoś z Was podnajmie kawałek jakiegoś kąta ? dogadamy się
Póki co mam chwilowo garaż podziemny, ale ani to bezpieczne, ani własne a zima za pasem...
Pomógł: 6 razy Wiek: 36 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 342 Skąd: Wrocław
Wysłany: Sro Wrz 05, 2012 23:07
No właśnie nie mam takiiego miejsca.
Na zimowe miesiace zawsze wywoze Reverke poza wroclaw.
Ale jezeli znajdzie sie jakies miejsce - moze na kilka sprzetow to pomysle nad pozostawieniem jej we wro - zawsze pogrzebać można przy sprzecie i sie spotkać w celu na ten przyklad przetworów ze spiżarni spożycia - pyszną malinowke nastawiłem
łukasz
Otóż to.
Ja bardzo nie chce wywozić Devilka za miasto, więc ostro szukam jakiegoś ciepłego kąta na zimę. W sobotę rozmawiam z jednym gościem, który może wynajmie garaż na zimę, zobaczę czego sie dowiem, jakie są warunki i dam znać jesli jestes zainteresowany Łukasz.
Może jakiś szybki spocik przy okazji lub wieczorem w celach zapoznawczych ?
no właśnie w kilku musicie się zgadać i wynająć wspólnie jakiś garaż na zimę - ja chyba miałbym kumpla zainteresowanego taką opcją bo też nie ma gdzie zimować swojej CB500...
_________________ BMW R1100S
Honda Bros 400
Monet&Goyon 500 Sport
Z mojej strony juz sprawa nieaktualna, znalazlem kącik u kuzyna w komórce.
Niestety nie ma miejsca na więcej moto bylem, widzialem... :/ ale jest duzo ogloszeń na Tablica.pl, rzućcie okiem !
Cześć Panowie,
u mnie miejsce na jeden sprzęt by się znalazło. Garaż murowany na ul. Nasypowej (tuż przy Arkadach).
W tej chwili są tam dwa sprzęty, jest jeszcze trzeci wynajmujący, ale na chwilę obecną nie ma sprzętu.
Pzdr!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum