Wysłany: Sob Mar 23, 2013 18:19 Jakie sprzęgło POLECACIE ?
Jak w temacie, chciałem spytać jakie tarczki sprzęgła polecacie.
Ceny z tego co patrzyłem wahają się w granicach od 150zł do 380zł.
Jedni mówili że nie ma co przepłacać, "żywotność tych tańszych, dorównuje tym, za cenę powyżej 300'stu złotych."
I czy przy wymianie tarczek, wymienić również sprężyny sprzęgłowe ?
Czekam na wasze opinię.
Pozdrawiam!
PS. Szukam też tylnego klosza (ew. całej lampy), a także przednie szkło (ew. całej lampy).
Pomógł: 15 razy Wiek: 34 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 810 Skąd: opole
Wysłany: Nie Mar 24, 2013 17:57
EBC, vesrah,i wszystkie inne renomowanych firm. Jak robiłem sprzęgło w swoim DL to też zmieniłem sprężyny, koszt nie wielki a jest pewność że będzie banglać jak powinno.
Pomógł: 16 razy Wiek: 58 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 674 Skąd: Wilkowyja
Wysłany: Nie Mar 24, 2013 20:07
Również polecam EBC , jest z górnej półki za dobrą cenę . Są tarcze tanie i nie u jednego pracują wyśmienicie ale zdarzają się buble i to nawet na forum kiedyś był przypadek , że ktoś chciał zaoszczędzić a potem i tak musiał kupić EBC bo tamte się rozsypały w bardzo krótkim czasie .
Ja wymieniałem tarcze właśnie na EBC , jestem zadowolony , ale sprężyn akurat nie , nie widziałem takiej potrzeby
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum