WITAM wszystkich użytkowników hondy deauville.Po nastu latach wracam ponownie do dwóch kółek.Nabyłem,mam nadzieję,godny egzemplarz,znane pochodzenie;czas pokaże.Rocznik 1998,dwa lata temu sprowadzona,doprowadzona do porządku,odkupiona od znajomego kilka dni temu.Fotki wstawię później,pozdrawiam i przyczepności życzę.
Szkoda, że zostałem wraz z licznym gronem użytkowników NTVek i Reverek pominięty w powitaniu, ale mimo wszystkiego witaj na forum - najlepszym miejscu w sieci.
_________________ "Dzieci należy trzymać z dala od Internetu. Od dzieci Internet głupieje..."
Pomógł: 16 razy Wiek: 59 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 674 Skąd: Wilkowyja
Wysłany: Sob Sie 11, 2012 20:55
walus napisał/a:
jak to i nic nie wiem , że NTV POD nosem .
Sławek - ty nic nie wiesz bo to Devi a one ciszej pracują i ich nie słychać
maad10 [Usunięty]
Wysłany: Sro Sie 15, 2012 11:03
Sławek toż to mój motor jechał pod bratem z Wami do Środy Wlkp. a ja uczyłem się jeździć balbinką. Teraz jeżdżę przed Twoim domem raz dziennie ale Ty w pracy pewnie jesteś. Pozdrawiam i do zobaczenia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum