W dniu dzisiejszym wystawiłem na sprzedaż i sprzedałem yamahę xj 600 51J z roku 1986 i chyba zakończyłem moją przygodę z firmą yamaha. Mam na karku za chwilę 57 lat a w głowie to jak gdyby od podanej cyfry odjąć 30.Mieszkam nieopodal Wejherowa i w zamyśle mam nabycie w miejsce po yamaszce hondy ntv 650 revere bo-silnik fałka,napęd wałkiem i ogólnie sprzęt z dobrą opinią użytkowników.Wynikiem tych wszystkich zdarzeń jest moja wizyta na tym forum gdzie spodziewam się zastać miłą atmosferę i życzliwych oraz wyrozumiałych forumowiczów oraz adminów.Po cichu liczę na bezbolesne przyjęcie do grona użytkownikow.
Pomógł: 10 razy Wiek: 47 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 2193 Skąd: spod Wrocławia
Wysłany: Pon Kwi 16, 2012 09:16
Witaj Kolego!
Dobrze trafiłeś! A miła atmosfera na Forum to niemalże przymus, inaczej Admin grozi palcem albo robi nam jeszcze gorsze rzeczy . Tak więc staramy się wszyscy i jakoś już nam to w krew chyba weszło...
Pozdrawiam i życzę szczęścia w poszukiwaniach.
Borys.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum