Przeglądając ogłoszenia natknąłem się na coś takiego radian
...i nie ukrywam że bardzo mi się spodobała .
Oczywiście motocykl kompletnie nie praktyczny z tego co widzę,kanapa,zbiornik itp.,.
Miał ktoś z Was moze cos takiego ,lub wie coś więcej ,silnik ponoc jak w zwykłej xj z tych lat ,ale co na przykład z zestawem napedowym,ogólnie co myslicie? o takim wynalazku?
Pomógł: 3 razy Wiek: 42 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1757 Skąd: Betzdorf (DE)
Wysłany: Sob Gru 31, 2011 15:38
Ja się przymierzałem do Radiana. Fajna koza .
Kanapa jest nie jest taka zła. Gorzej z malutkim zbiornikiem paliwa.
Poza tym zap... bardzo miło bo piec ma tak sam jak stara XJ600 (czyli coś około 73KM).
No i przełożenie ma takie, że do 100km/h zbiera się ZNACZNIE lepiej niż NTV .
_________________ SHL M11 '65, zwłoki Osy i WSKi .
co do kanapy to myślałem o plecaczku ,zbiornik 12 l., przy założeniu że jakims cudem spali piatke to daje 200 między tankowaniami,dakar odpada ,V-max 125 to możliwe?trochę mało ,ale wygląd mi naprawdę podchodzi,walusiowi też,kermadec Tobie chyba też(skoro sie przymierzałeś),robiłeś próbna jazdę?
Wizualnie, także mi się podoba. Klimatem wieje trochę w kierunku Yamahy XS, ale według tego, co podają mi cyfry na powyższej stronie wygląda to nędznie. Nie dziwię się, że się nie przyjęło. Jeżeli podobają Ci się motocykle w takim klimacie, to myślę, że już lepiej będzie zastanowić się nad niewiele bardziej popularną Yamahą FZX 750.
Kiedyś strasznie chorowałem na Radiana, mój sąsiad miał taką. Silnik taki jak w starych XJ'tkach 600 więc nieźle daje radę (jeździłem starą XJ'tą kumpla). Z częściami silnikowymi więc problemu nie będzie
Killu zabiłeś moje marzenia ,ale dzięki za linki,co do fazera to zabił by mnie .
Radian fajny na drugie moto,tak przy ładnej pogodzie wyskoczyć po bułki ,najgorzej jak cos padnie np.,pęknie ten tranzystor z przodu(czyt.reflektor) i cholera wie gdzie to kupic ,myślę że to by był fajny temat do przeróbki,dobry zawias itp., niestety nie mam na to miejsca ,czasu i pojęcia ,po woli mi spina opada na ten motocykl,na szczęście ,w sumie dobrze że nie sprzedałem jeszcze swojego bo mogłoby byc różnie
Grzechu a sąsiad był zawodolony ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum