Wysłany: Pon Lut 20, 2012 15:02 Nie wiem gdzie to napisać a spróbować można
Witam kolegów pracowałem sobie 3miechy i dzisiaj skończyła mi się umowa na okres próbny i nie dali nowej (ciule,mogli dać znać wcześniej a nie w ostatni dzień)
pracowałem w Standis Oława(meble do Francji) byłem programistą robiłem rysunki pod cnc dobrze znam autcada 2D i 3Di trochę solid worksa i ima wop,a wcześniej w biurze projektowym ale szef zamkną firmę,a wczoraj znalazłem ogłoszenie że we wrocku szukają do sklepu motocyklowego,znacie tam kogoś? albo coś wiecie na ten temat kocham motocykle i może bym tam poszedł?jak mnie zechcą do Wrocka mam tyle samo co do Opola 40km do Brzegu 30km,jak by ktoś coś słyszał to wielkie dzięki,
odpaliłęm ruska w sobotę super sprawa jak ogarnę wrzucanie filmików na neta to dam znać,a znacie inne strony żeby wrzucić filmik oprócz youtube?
Pomógł: 50 razy Wiek: 36 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Pon Lut 20, 2012 15:44
W Opolu też szukają pracownika do Yamahy. Powiem Ci jednak od siebie, że ja już bym się w to nie pchał. Kochasz motocykle, to olej temat pracy w sklepie, bo możesz przestać je kochać. Kwestię zarobków pomijam.
_________________ Pucuś
Bob Pomógł: 11 razy Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 596 Skąd: Op
Wysłany: Pon Lut 20, 2012 18:19
Próbowałeś może skontaktować się z gośćmi z naszego spotkania ?
Oni mówili że coś z CNCkami mają wspólnego.
Le-chu jesli motoakcesoria we Wrocku to daruj sobie umowa zlecenie i wymiana pracowników co 3 miesiące,ja ci mówię aplikuj do Autolivu szukają do laboratorium testowego moze nie ma na necie ogłoszenia ale składaj,ewentualnie podeślij
_________________ Kobieta jest jak butelka whisky -pusta-nie do przyjęcia.
ok dzięki,spróbuje wszędzie Brzeg,Oława,dzwoniłęm do tego gościa miał się odezwać (ten ze spotkania)lipa,dzięki Killu miałem dzwonić do ciebie o info.o taką informację mi chodziło,pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum