PrzeglÄ dajÄ c ogĹoszenia natknÄ Ĺem siÄ na coĹ takiego radian
...i nie ukrywam Ĺźe bardzo mi siÄ spodobaĹa .
OczywiĹcie motocykl kompletnie nie praktyczny z tego co widzÄ,kanapa,zbiornik itp.,.
MiaĹ ktoĹ z Was moze cos takiego ,lub wie coĹ wiÄcej ,silnik ponoc jak w zwykĹej xj z tych lat ,ale co na przykĹad z zestawem napedowym,ogĂłlnie co myslicie? o takim wynalazku?
Pomógł: 3 razy Wiek: 43 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1757 Skąd: Betzdorf (DE)
Wysłany: Sob Gru 31, 2011 15:38
Ja siÄ przymierzaĹem do Radiana. Fajna koza .
Kanapa jest nie jest taka zĹa. Gorzej z malutkim zbiornikiem paliwa.
Poza tym zap... bardzo miĹo bo piec ma tak sam jak stara XJ600 (czyli coĹ okoĹo 73KM).
No i przeĹoĹźenie ma takie, Ĺźe do 100km/h zbiera siÄ ZNACZNIE lepiej niĹź NTV .
_________________ SHL M11 '65, zwłoki Osy i WSKi .
co do kanapy to myĹlaĹem o plecaczku ,zbiornik 12 l., przy zaĹoĹźeniu Ĺźe jakims cudem spali piatke to daje 200 miÄdzy tankowaniami,dakar odpada ,V-max 125 to moĹźliwe?trochÄ maĹo ,ale wyglÄ d mi naprawdÄ podchodzi,walusiowi teĹź,kermadec Tobie chyba teĹź(skoro sie przymierzaĹeĹ),robiĹeĹ prĂłbna jazdÄ?
Wizualnie, takĹźe mi siÄ podoba. Klimatem wieje trochÄ w kierunku Yamahy XS, ale wedĹug tego, co podajÄ mi cyfry na powyĹźszej stronie wyglÄ da to nÄdznie. Nie dziwiÄ siÄ, Ĺźe siÄ nie przyjÄĹo. JeĹźeli podobajÄ Ci siÄ motocykle w takim klimacie, to myĹlÄ, Ĺźe juĹź lepiej bÄdzie zastanowiÄ siÄ nad niewiele bardziej popularnÄ YamahÄ FZX 750.
KiedyĹ strasznie chorowaĹem na Radiana, mĂłj sÄ siad miaĹ takÄ . Silnik taki jak w starych XJ'tkach 600 wiÄc nieĹşle daje radÄ (jeĹşdziĹem starÄ XJ'tÄ kumpla). Z czÄĹciami silnikowymi wiÄc problemu nie bÄdzie
Killu zabiĹeĹ moje marzenia ,ale dziÄki za linki,co do fazera to zabiĹ by mnie .
Radian fajny na drugie moto,tak przy Ĺadnej pogodzie wyskoczyÄ po buĹki ,najgorzej jak cos padnie np.,pÄknie ten tranzystor z przodu(czyt.reflektor) i cholera wie gdzie to kupic ,myĹlÄ Ĺźe to by byĹ fajny temat do przerĂłbki,dobry zawias itp., niestety nie mam na to miejsca ,czasu i pojÄcia ,po woli mi spina opada na ten motocykl,na szczÄĹcie ,w sumie dobrze Ĺźe nie sprzedaĹem jeszcze swojego bo mogĹoby byc róşnie
Grzechu a sÄ siad byĹ zawodolony ?
Mam nadziejÄ Borys,pĂłki co kupuje wirtualnie ,ale jak bym miaĹ kupÄ forsy to na pewno parÄ motocykli by staĹo w garaĹźu ,a tak stoi jeden pod plandekÄ
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum