Wysłany: Nie Paź 30, 2011 12:31 Instrukcja obsługi
Witam
Poszukuje instrukcji obsługi do Deauvilla 700 '09
Za pomoc z góry serdecznie dziękuje
pozdrowienia
Marek_Iz
_________________ Honda Deauville 700
Lamer [Usunięty]
Wysłany: Nie Paź 30, 2011 13:01
Marek_Iz napisał/a:
Poszukuje instrukcji obsługi do Deauvilla 700 '09
Wrzucenie w Google frazy:
honda deauville 700 service filetype:pdf
daje w efekcie mizerną ilość sensownych linków, niektóre "kup i pobierz". Jest także jakiś link na "chomika" ale że nie mam tam konta to nie wiem co to warte.
[edycja]
Właśnie zauważyłem, że link do chomika kieruje do pliku o 650tce - przepraszam
Dorzucę za to link do strony gdzie jest sporo podręczników, niestety nie widzę poszukiwanego. Może warto do autora napisać żeby wrzucił jak ma lub może mieć?
Faktycznie z podręcznikami pod ten konkretny model nie jest różowo... A podobno w Internecie jest wszystko? Możliwie, że źle szukałem i jednak pod jednym z wymienionych linków znajdziesz to co potrzebujesz.
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 64 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1928 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Nie Paź 30, 2011 20:40
Mam gdzie w komputerze instrukcję do 700 ale do trochę starszej. Jeżeli Cię interesuje to Podaj mi na pw adres do siebie. Jak znajdę chwilkę poszukam i prześlę.
Witam, instrukcja obsługi 7setek po polsku od rocznika 2006 jest dostępna w salonach hondy na zamówienie,niestety odpłatnie (koszt ok.50zł). Sam poszukiwałem instrukcji do rocznika 2004 ale instrukcja w języku polskim jest dostępna dopiero od rocznika 2006.
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum