jadąc na zlot forum motocyklistów w borkach zaliczyłem lekkiego szlifa przy prędkości ok 30 - 40 kmh. Motorek cały (o dziwo) bo miałem karimatę na tylnym siedzeniu.
Niestety zgięła się prawa połówka kierownicy na szczęście niewiele, ale strasznie wqrwia podczas jazdy "0" />
Wiecie może czy mozna to prostować i jak?? albo może macie na sprzedaż taką częśc
Pomógł: 1 raz Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 526 Skąd: Mielec
Wysłany: Pon Paź 30, 2006 13:48
witam
rowniez mialem taki problem po szlifie jak Ty - krzywa kierownica i na dodatek troche peknieta.
nie ma z tym wiekszego problemu - musisz znalezc kogos kto spawa aluminium - mysle ze ze wszystkim sobie poradzi. zaplacilem 30 zl za wyprostowanie i pospawanie kierownicy plus nalozenie materialu na podnozek (ulamal sie). prostuje sie chyba cieplo - gosc nie chcial mi tego zdradzic. robote jednak wykonal swietnie.
cena nowej polowki jest... powalajaca!
pozdrawiam
Shadok [Usunięty]
Wysłany: Pon Paź 30, 2006 14:48
A masz jakiś namiar do kolesia? Że nie chce zdradzić, to jego fachowcowa sprawa, ale że zrobi najważniejsze...
Pomógł: 1 raz Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 526 Skąd: Mielec
Wysłany: Wto Paź 31, 2006 15:27
namiar moge podac na PW
pozdrawiam
Rof [Usunięty]
Wysłany: Pią Lis 03, 2006 01:27
no ja już znalazłem gościa, powiedział ze będzie to próbował robić na zimno, bo materiał zmieni właściwości po podgrzaniu. A jak pęknie to powiedział ze pospawa i zeszlifuje jak nówkę
Wierzę mu bo z tego żyje i to całkiem nieźle no i jeszcze to kolega mojego kolegi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum