Wysłany: Nie Mar 16, 2008 22:51 Gdzie szukać NTV -ki?? i nr VIN
Witam jestem w czasie poszukiwania NTV ki i wczoraj oglądałem pare egzemplarzy (dokładnie 3). Mam pytanie: jak sprawdzić nr VIN z jakiego roku pochodzi?? czy warto brać motocykl z Wlk Brytanii?? . Jednego odrzuciłem na dzień doby ale dwa pozostałe ....może???!!
Mam fotki obu więc jak by mi ktoś pomógł to będę naprawde wdzięczny!!
Jak będziesz gdzieś w świętokrzyskim oglądał sprzęty to zapraszam do siebie. Muszę się rozstać z NTV, tym razem definitywnie. Niestety NTV-ką nie da się jeździć w trzy osoby
Pozdrawiam
Dino1313 [Usunięty]
Wysłany: Pon Mar 17, 2008 00:41
Witam!
Dzięki za odpowiedź. ?więtokrzyskie troszkę daleko, choć mam rodzinkę w Kielcach. szkoda ,że nie mieszkasz bliżej . A jaką masz?? No w pełni rozumiem , że w 3 osoby ciężko jeździć . Ja własnie sprzedaje swoje auto (mam drugie jeszcze) rodzinne , bo dziecko już duże!!
Pozdrawiam
ps link nie działa . nie wiem czemu
Artur [Usunięty]
Wysłany: Pon Mar 17, 2008 10:19
Witam też mam do sprzedania NTV-kę pod linkiem jest jej zdjęcie http://img218.imageshack....bowy2002kn9.jpg ma dołożone gmole. Jak Jesteś zainteresowany to podaje mój nr tel 509639932
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum