Witam szukam dla siebie pierwszego powaĹźnego motocykla. Wyznacznikiem byĹo dla mnie bezawaryjnoĹÄ i prostota obsĹugi lub prawie ze bezobsĹugowy wiec wyszĹo ze motocykl musi mieÄ kardan nastÄpne co to dĹşwiÄk za nic nie chciaĹem mieÄ szlifierki a wiec po wielu poszukiwaniach w koĹcu trafiĹem na HondÄ NTV motocykl ten ma dĹşwiÄk piÄkny. Motocykl od razu mi siÄ spodobaĹ wiec zaczÄ Ĺem przeglÄ daÄ wszystkie moĹźliwe artykuĹy i tak trafiĹem na to forum. Musze nadmieniÄ ze wczeĹniej miaĹem HondÄ Shadow 125 prawie wszyscy w rodzinie maja chopery lub cruisery wiec ciÄĹźko przekonaÄ ojca do jakiegokolwiek innego motocykla wedĹug niego wszystkie to Ĺcigacze. PokazaĹem mu NTV i spodobaĹ mu siÄ wiec to juĹź sukces wczeĹniej chciaĹem go przekonaÄ do CB 500. Moja proĹba do uĹźytkownikĂłw tego forum: proszÄ pomóşcie mi oceniÄ motocykle z akcji ktĂłre bÄdÄ wstawiaĹ. Pewnym jest ze bÄdÄ miaĹ HondÄ NTV teraz tylko muszÄ znaleĹşÄ odpowiednia i bÄdÄ szczÄĹliwym uĹźytkownikiem
Pomógł: 50 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Czw Cze 30, 2011 17:36
Witaj na pokĹadzie! W NTV jest praktycznie ten sam piec, co w VT 600
Przeszperaj forum. Co jakiĹ czas koledzy wrzucajÄ tu swoje motocykle, a na pewno lepiej jest kupiÄ forumowego pewniaka, niĹź coĹ z nieznanego ĹşrĂłdĹa!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum