Wysłany: Nie Mar 27, 2011 15:17 Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie...
Witam, poszukuje (może jest to jeden z forumowiczów) użytkownika czarnej NTV z dużą szybą, który parkuje swoją maszynę na strzeżonym parkingu na rogu Powstańców i Radosnej we Wrocławiu. Chciałbym od ww osoby zasięgnąć informacji odnośnie parkingu
Z góry dziękuje za wszelką pomoc
Oczywiście, że łatwiej i dzisiaj to zrobiłem. Sęk w tym, że pan z budki stwierdził, że oni motocykli nie przyjmują bo nie mają do tego specjalnie przygotowanych miejsc, a kiedy zapytałem o trzy motocykle stojące dosłownie 3m od nas (w tym czarne NTV) stwierdził, że te są ich próbowałem też wziąć go troche pod włos i biedny zaczął się 'gubić w zeznaniach', i odrobinę się zdenerwował więc odpuściłem
Podejrzewam, że jest możliwość aby wstawić im tam moto tylko trzeba wiedzieć jak ugryźć sprawę. Stąd mój post
To nie pozostaje Ci nic innego jak rozbic sie z namiotem przy bramie wjazdowej i czekac na wlascicieli maszyn
W ostatecznosci, albo Cie zechca zatrudnic na parkingu, albo dadza miejsce na moto abys tylko zabral sie spod bramy
_________________ Były: Mińsk 125, 1989, NT 650V, 2000
Teraz: XL700V, 2008
http://www.dkms.pl/ - Fundacja Dawców Komórek Macierzystych
jest to jakieś wyjście! Przeszło mi też przez myśl przypięcie przypięcie moto tuż przy samej bramie, ale jednak poza terenem- tak aby siłą rzeczy było pilnowane w niektórych miejscach to ponąć powszechne
A tak poważnie to koniecznie muszę znaleźć jakiś przytułek dla Hondzi bo strach trzymac ją tak po prostu pod blokiem...to właśnie urok mieszkania w blokach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum