Na imię mi Sławek pochodzę z miejscowości Cielcza niedaleko JAROCINA.Jestem posiadaczem motocykla WFM 125 ROK 1963 cały czas aktywny .Lecz marzy mi się NTV WSPANIAŁA MASZYNA.
Pomógł: 3 razy Wiek: 42 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1757 Skąd: Betzdorf (DE)
Wysłany: Czw Sty 20, 2011 19:21
Witaj na forum .
WFM to świetna maszyna... Sam przez lata latałem WSKą po polach i lasach i bardzo ją sobie chwaliłem. Natomiast przed NTV przez trzy sezony latałem na SHL M11.
Ja wybrałem NTV przez przypadek, ale teraz chwalę sobie jej bezawaryjność i bezobsługowość. Świetna sprawa.
Pozdrawiam
_________________ SHL M11 '65, zwłoki Osy i WSKi .
bedur Pomógł: 1 raz Wiek: 51 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 453 Skąd: Nidderau DE
Pomógł: 15 razy Wiek: 57 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1784 Skąd: Tarnów
Wysłany: Pią Sty 21, 2011 11:05
Witaj, witaj..
...szukaj maszyny, bo do wiosny coraz bliżej
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
No witaj Sławek .
Panowie znam gościa i powiem zaraziłem go NTVką , a motórzysta to z krwi i kości .
Po co ma życie marnować i kupować inny motor
Dziękuje za sympatyczne powitanie GENERALE NTV NIECH MOC BęDZIE Z TOBĄ.NIESPODZIEWAŁEM SIę TAKIEGO POWITANIA SUPER'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum