Witam Wszystkich
Mam na imię Piotr, jestem z Poznania i właśnie mija rok jak zostałem posiadaczem Deauvillki. Jest to mój pierwszy (prawdziwy) motocykl i mogę pwiedzieć, że to jest doskonały dla mnie wybór. Poprzednio jeżdziłem skuterem(250). Mam niewielkie doświadczenie motocyklowe (8 tys. + 3 tys), ale zaczynam się wciągać. Gdyby jeszcze mieć trochę więcej czasu.....
Pomógł: 15 razy Wiek: 56 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1783 Skąd: Tarnów
Wysłany: Wto Wrz 07, 2010 19:51
Witaj!
Brak czasu, to chyba problem większości z nas
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
Pomógł: 8 razy Wiek: 36 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 286 Skąd: Szkieletczyzna
Wysłany: Sro Wrz 08, 2010 13:15
Witaj na forum
P.S nie ma czegoś takiego jak "brak czasu" każdy z nas ma po równo 24godz na dobe do wykorzystania Twoja tylko wola jak ten czas rozplanować pozdrawiam
_________________ była ntv pancer-V-ka ...teraz Afryka dzika RD04...części do ntv posiadam... marzenia się nie spełniają, marzenia się spełnia!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum