Xargo1 Pomógł: 1 raz Wiek: 36 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 27 Skąd: Ostrołęka
Wysłany: Sob Lut 05, 2011 23:03 Witam
Witam
Nazywam się Łukasz, mieszkam w Ostrołęce, a studiuję w Białymstoku (3 rok automatyki i robotyki na polibudzie). Na forum zaglądam już od ponad pół roku, więc przydało by się w końcu przywitać
Jestem posiadaczem NTV 650 z 91r. Motocyklem przejeździłem cały poprzedni sezon (ok. 12 tys. km) bez najmniejszych przeszkód za co bardzo go sobie chwalę, tym bardziej, że swoje już w życiu przeszedł. Obecnie moto nie jest w takim stanie w jakim bym sobie tego życzył, ale do sezonu zostało jeszcze kilka tygodni, także myślę, że coś w tym temacie uda mi się zmienić.
Mam nadzieję, że w tym roku spotkamy się na jakimś zlocie - w zeszłym roku o forumowym spotkaniu (de facto odbywającego się niecałe 50km od mojego domu) dowiedziałem się "tuż po" , gdy wracając z innego zlotu zastanawiałem się dlaczego mijam tyle NTV-ek po drodze
Pomógł: 15 razy Wiek: 57 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1784 Skąd: Tarnów
Wysłany: Nie Lut 06, 2011 17:08
Witamy
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
Pomógł: 2 razy Wiek: 40 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 424 Skąd: Gniezno
Wysłany: Pon Lut 07, 2011 20:08
Witam przyszłego konkurenta w branży
_________________ Honda NTV '93r. ---> Cagiva Raptor 650 '06 WLKP
-------------------------------------
Kto chce - znajdzie sposób.
Kto nie chce - znajdzie powód.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum